הפסקת כדורי שינה אחרי 6 שנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת כדורי שינה אחרי 6 שנים
    רוני
    22/09/2012

שלום רב,
    בת 25 אובחנתי כPTSD ובשבוע האחרון אחרי טיפול של 6 שנים בכדורי שינה זודורם / סטילנוקס הפסקתי לקחת את הכדור שינה הזה... כמובן שהשינה התערערה לי ומצאתי את עצמי לא זוכרת מה עשיתי לפני שבוע... קבעתי עם אנשים פגישות... שוחחתי איתם... קרו כל מיני דברים ואני לא זוכרת ...
    השינה שלי עכשיו בלי הכדורים, כוללת המון התעוררויות והיא באה לי מאוד קשה אחרי שהייה של כשעה במיטה.. מאוד קשה לי בלי הכדורים אבל ההורים שלי אומרים שזה לא טוב ושאני מכורה [10 מ''ג מדי יום]
    בקיצור, האם התופעות האלה נורמליות? מתי הסיוט יגמר? האם עלי לשוב ולקחת את הכדור הזה ולהפסיק לשחק עם עצמי משחקים של גמילה?

אודה לתשובה,
    רוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפסקת כדורי שינה אחרי 6 שנים - תגובה

ד''ר דבי פרס וינשטוק
    23/09/2012

רוני שלום- לא ברור למה הפסקת ליטול את הכדורים הללו אבל בהחלט נשמע שזה לא היה רעיון טוב- תיתיעצי עם רופא מומחה- נראה שאת צריכה להמשיך וליטול אותם אם זה ניתן ואם לא להחילף לתכשיר אחר שיתאים לך יותר למצבך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו