מתח וחוסר שקט נפשי קיצוניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתח וחוסר שקט נפשי קיצוניים
    קרין
    23/09/2012

שלום רב, לפני כשנה הפסקתי ליטול בהדרגה ציפרלקס, אותו נטלתי במשך כ-9 שנים עקב התקף חרדה, עייפות קשה ודכדוך(10 מ"ג). לאחר ההפסקה התחלתי לחוש חוסר שקט נפשי קיצוני, חוסר מנוחה, מתח תמידי, חרדה, יקיצות בלילה וחוסר אוויר. לאחר כחצי שנה מיום ההפסקה, כשכלו כוחותיי, התחלתי ליטול ויאפקס בעצת הרופא, אך משכדור זה גרם לי לתופעות לוואי, חזרתי ליטול את הציפרלקס, ומאז ועד היום התחושות שהזכרתי ממשיכות ללוות אותי מידי יום ביומו והדבר גורם לי לסבל נורא ולאיכות חיים ירודה. אני מנסה כמעט כל דבר אפשרי כדי להפיג את המתח והחרדה, לרבות דמיון מודרך, תרגילי נשימה ועוד ועוד, אך ללא הועיל. שאלותיי הן, האם הדבר מעיד על כך שהציפרלקס הפסיק להשפיע? האם עלי לשקול נטילת כדור אחר? ומה בכלל אפשר לעשות כדי להפסיק את המתח, החרדות וחוסר השקט הבלתי נסבלים הללו. אודה מאוד על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מתח וחוסר שקט נפשי קיצוניים - תגובה

ד''ר דבי פרס וינשטוק
    23/09/2012

שלום קרין- אכן יתכן והציפרלקס כבר לא עובד אצלך-רצוי להזכיר שהתרופות משפיעות לאחר כשבועיים שלושה ולכן אם מחליפים לכדור אחר כדאי ליהיות סובלניים עד להשפעתו-שווה לנסות טיפול אחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו