בעיה ברעשים קטנים שחוזרים על עצמם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה ברעשים קטנים שחוזרים על עצמם
    אוז
    23/09/2012

אנלא יודע כל כך איך להסביר את זה, אבל רעשים קטנים שחוזרים על עצמם בקצב קבוע ממש מחרפנים אותי, נגיד אנלא יכול להיות בחדר עם השעוני המחוגים שעושים טיק טוק
    וגם אחת הסיבות שהפסקתי לנגן בגיטרה היא שמתרונום מחפרן אותי, גם רעש של מפלי מיים ושל גשם יכול ממש להציק אומנם הרבה פחות משל שעון
    ואני חושב שזה קצת מוגזם אצלי,כי אתמול הייתי באיזה מקום והיה שם שעון קוקיה כזה שמחוגים שלו עושים רעש פי 2 יותר מהיר משעון רגיל(כאילו על כל פעימה של שעון רגיל יש 2 של השעון קוקיה) זה לא היה חזק והיה גם מוזיקת רקע בחדר אבל עדיין זה גרם לי להתעצבן,לסחרחורת וכאב ראש, וגם קורה לי שבאמצע זה מרגיש כאילו המהירות נעשת מהירה יותר למרות שהיא לא משתנה...
    אז מה אפשר לעשות לגבי זה?
    ויש לזה שם בכלל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיה ברעשים קטנים שחוזרים על עצמם - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    27/09/2012

ייתכן ומדובר בדיסטרקטביליות.
    מומלץ לברר מרכיב חרדה, קושי בריכוז, אי שקט פנימי קשה, כמו כן עלול להיות משני לסמים, אלכוהול( גמילה) , ממריצים ועוד..
    באם ממשיך להטריד, מומלץ לעבור בדיקה מסודרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אוז
    28/09/2012

לפי מה שאני יודע
    אין לי בעיות חרדה וברתי איבחון ולא התגלה בעיות של קשב וריכוז להפך הייתי יחסית מאוד מורכז,ואנלא עושה בכלל סמים ובקושי אלכוהול

לגבי האי שקט פנימי אנלא יודע...
    יכול להוית שזאת הבעיה

ומה זה דיסטרקטביליות.?
    חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כל כך תשובה שברורה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו