מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה ברעשים קטנים שחוזרים על עצמםאוז23/09/2012
אנלא יודע כל כך איך להסביר את זה, אבל רעשים קטנים שחוזרים על עצמם בקצב קבוע ממש מחרפנים אותי, נגיד אנלא יכול להיות בחדר עם השעוני המחוגים שעושים טיק טוק
וגם אחת הסיבות שהפסקתי לנגן בגיטרה היא שמתרונום מחפרן אותי, גם רעש של מפלי מיים ושל גשם יכול ממש להציק אומנם הרבה פחות משל שעון
ואני חושב שזה קצת מוגזם אצלי,כי אתמול הייתי באיזה מקום והיה שם שעון קוקיה כזה שמחוגים שלו עושים רעש פי 2 יותר מהיר משעון רגיל(כאילו על כל פעימה של שעון רגיל יש 2 של השעון קוקיה) זה לא היה חזק והיה גם מוזיקת רקע בחדר אבל עדיין זה גרם לי להתעצבן,לסחרחורת וכאב ראש, וגם קורה לי שבאמצע זה מרגיש כאילו המהירות נעשת מהירה יותר למרות שהיא לא משתנה...
אז מה אפשר לעשות לגבי זה?
ויש לזה שם בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה ברעשים קטנים שחוזרים על עצמם - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור27/09/2012ייתכן ומדובר בדיסטרקטביליות.
מומלץ לברר מרכיב חרדה, קושי בריכוז, אי שקט פנימי קשה, כמו כן עלול להיות משני לסמים, אלכוהול( גמילה) , ממריצים ועוד..
באם ממשיך להטריד, מומלץ לעבור בדיקה מסודרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אוז28/09/2012לפי מה שאני יודע
אין לי בעיות חרדה וברתי איבחון ולא התגלה בעיות של קשב וריכוז להפך הייתי יחסית מאוד מורכז,ואנלא עושה בכלל סמים ובקושי אלכוהול
לגבי האי שקט פנימי אנלא יודע...
יכול להוית שזאת הבעיה
ומה זה דיסטרקטביליות.?
חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כל כך תשובה שברורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)