מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיעמום כרונימור25/09/2012
משמעם לי מכל דבר. שום דבר לא מעניין יותר. שום דבר לא מרגש אותי. אני משועמם כבר יותר משנה. אני שוכב כל היום במיטה כי אין לי משהו מעניין לעשות.
זה משהו מוכר? אפשר לטפל בזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי אתה צריך להרגיש בנוח עם עצמך
שמוליק27/09/2012שלום מור.
תסלח לי שאני שואל, אבל אולי אתה צריך להרגיש עם עצמך בנוח?
אני מניח שאתה גם עם ההורים או משהו כזה (אחרת היית צריך לעבוד כדי לממן שכר דירה וכיו"ב), וספק רב אם זה איכפת להם...
זה נכון, שברך כלל בן אדם רוצה לעשות עם עצמו משהו מועיל וטוב, אבל לפעמים אין שום חשק לעשות כלום.
אני בטוח שברגע שיהיה משהו שימשוך אותך, ושיעניין אותך, אז יהיו לך כוחות.
לדעתי, אתה צריך להמתין בסבלנות עד שתמצא משהו כזה.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי אתה צריך להרגיש בנוח עם עצמך - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור30/09/2012יש צורך בבדיקה מסודרת, התרשמות אבחנתית ובניית תוכנית טיפול.
ייתכן ויש צורך בשילוב תרופות וטיפול תמיכתי בשיחות..
ללא טיפול והתייחסות , המצב אמור להחמיר.. פשוט חבל..
בהצלחה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)