מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כדורי שינה וכדורים פסיכוטיםאוז27/09/2012
שלום אני עוד שנתיים מתגייס ואני לוקח כדורי שינה והפסיכולוג שלי המליץ על כדורים פסיכוטים (אם אני כותב נכון) אז רציתי לדעת אם הם מורידים פרופיל צבאי
כיאילו אני דיי בטוח שכן אבל האם עדיין אוכל להתגייס לקרבי או שעדיף כבר לא לקחת אותם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מניח שכן
שמוליק27/09/2012שלום אוז.
למען ההגינות, אינני רופא.
כנראה שהפסיכולוג שלך התכוון לתרופות אנטי-פסיכוטיות.
התרופות האלה ניתנות כדי לחסום קולטנים של דופאמין, שהפרשה עודפת שלו מהמוח, מהווה גורם להתפרצויות פסיכוטיות. לתרופות האלה ישנה תופעת לוואי, שהן גורמות לעייפות חזקה, אבל חזקה מדיי, עד כדי כך שבמינונים מקובלים לטיפול בפסיכוזות, רוב המטופלים אינם מסוגלים לתפקד.
חוסר היכולת לתפקד עלולה לגרום להורדת פרופיל, בלי שום קשר לשאלה מה המקור של זה. עם זאת, אני מציין שזו השערה בלבד.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אוז28/09/2012שלום שמוליק
כן השם זה באמת אנטי פסיכוטיות
יש לי ידידה שגם לוקחת כדורים אנטי פסיכוטים והיא באמת דיי טוב כאילו אין לה את התופעות שכתבתה(אי יכולת לתפקד)
מה שחשוב לי לדעת אם זה מוריד פרופיל צבאי ולא נתן להתקבל לקרבי
ואם זה לא נותן להתקבל לקרבי אז אולי עדיף כבר לא לקחת את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מוכר לך ?
גבי28/09/2012ההרדמות הזו מוקדם בערב ?
זה מהכדורים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודע
אוז29/09/2012אנלא יודע כי אני לא לוקח עדיין את הכדורים האלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)