כדורי שינה וכדורים פסיכוטים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורי שינה וכדורים פסיכוטים
    אוז
    27/09/2012

שלום אני עוד שנתיים מתגייס ואני לוקח כדורי שינה והפסיכולוג שלי המליץ על כדורים פסיכוטים (אם אני כותב נכון) אז רציתי לדעת אם הם מורידים פרופיל צבאי
    כיאילו אני דיי בטוח שכן אבל האם עדיין אוכל להתגייס לקרבי או שעדיף כבר לא לקחת אותם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני מניח שכן

שמוליק
    27/09/2012

שלום אוז.

למען ההגינות, אינני רופא.

כנראה שהפסיכולוג שלך התכוון לתרופות אנטי-פסיכוטיות.

התרופות האלה ניתנות כדי לחסום קולטנים של דופאמין, שהפרשה עודפת שלו מהמוח, מהווה גורם להתפרצויות פסיכוטיות. לתרופות האלה ישנה תופעת לוואי, שהן גורמות לעייפות חזקה, אבל חזקה מדיי, עד כדי כך שבמינונים מקובלים לטיפול בפסיכוזות, רוב המטופלים אינם מסוגלים לתפקד.

חוסר היכולת לתפקד עלולה לגרום להורדת פרופיל, בלי שום קשר לשאלה מה המקור של זה. עם זאת, אני מציין שזו השערה בלבד.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אוז
    28/09/2012

שלום שמוליק
    כן השם זה באמת אנטי פסיכוטיות
    יש לי ידידה שגם לוקחת כדורים אנטי פסיכוטים והיא באמת דיי טוב כאילו אין לה את התופעות שכתבתה(אי יכולת לתפקד)
    מה שחשוב לי לדעת אם זה מוריד פרופיל צבאי ולא נתן להתקבל לקרבי
    ואם זה לא נותן להתקבל לקרבי אז אולי עדיף כבר לא לקחת את זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה מוכר לך ?

גבי
    28/09/2012

ההרדמות הזו מוקדם בערב ?
    זה מהכדורים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודע

אוז
    29/09/2012

אנלא יודע כי אני לא לוקח עדיין את הכדורים האלו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו