מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בנזודיאזפינים , סבילות ,גמילה.דני30/09/2012
שלום לפני שנתיים וחצי כמעט פיחתי PTSD.
מהתחלה, הסימפטומים שהופיעו דמו מאוד לסימפטומי גמילה מבנזודיאפינים : אינסומניה, רגישות לאור ולצלילים, קפיצות שרירים, בעיות זיכרון , "קפיצות של הגפיים" מן ג'רקס (באנגלית) . חרדה בלתי פוסקת כל הזמן , ועוד אחרים. מאוד דומה לתסמיני הגמילה מתרופות אלו. למרשות שהחלו במקביל ל PTSD, בלי שלקחתי ולו כדור אחד.
לאחר זמן מה , אחרי שניסתי תרופות שונות ממשפחות ה אס אס אר אי , אס אן אר אי, דרלין , קלונודין , ליריקה, רמרון , ותרופות מהדור הישן . המצב לא השתפר, ועברתי לקלונקס.
הקלונקס נתן לי הקלה מידית מרוב הסימפטומים , היתי אומר 90 הקלה. עם הזמן הסבילות שלי עלתה, כשהבנתי את זה התחלתי לעשות הפסקות ולהשתמש פעם בשבועיים , אך למרות זאת הסבילות המשיכה לעלות ולעלות.
קיום הסבילות שלי היא 10 כדורים של 2 מילגרם ואני יכול לרכב על אופניים .
10 לבנים או 40 אדומים בערך. ואני אפילו לא נרדם.
אני לוקח כמויות ענקיות אלו פעם בשבועיים אז הפסקה.
השאלה היא האם אני סובל מסימני גמילה או רק מסבילות .
אני מכיר אנשים שהסבילות שלהם גדולה עד לכדי 50 מילגרם של קלונקס אבל עדין הם להם סימני גמילה .
איך אדע מה קורה איתי והאם אני סובל מסינמני גמילה כהשסימנים של PTSD כמו שבאו לידי ביטוי אצלי מהתחלה דומים מאוד למה שמתארים כגמילה מתרופות אלו.
?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תשובה, בכל זאת .
דני01/10/2012תודה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)