מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחיקת אבחנות פסיכיאטריות מתיקדני01/10/2012
סופ"ש נעים ושבת שלום לדוקטור הנכבדים ולכולם!
בבקשה אבקשכם ובמיוחד אבקש עזרה מהדוקטור במקרה שלי כדלקמן:
לפני יותר משנה הלכתי מיוזמתי לפסיכיאטר ובאמצעות "יכולות תיאטרליות" תוך כדי הדגמת סימפטומים של מחלת הסכיזופרניה,OCD,ותסמונת טורט ,אותם למדתי מהאינטרנט ומצפייה בסרטים וקריאת ספרים ,הצלחתי לגרום לו לאבחן אותי באבחנות אלו. יש לציין שבמציאות אין לי סכיזופרניה כלל וכלל על כל היבטיה ותסמיניה (אין לי מחשבות שווא,אין לי הלוצינציות אודיטוריות או ויזואליות,אין לי הפרעות במהלך החשיבה,אין לי סימנים שליליים (אפקט שטוח,אלוגיה,אנהדוניה,אבוליציה,א-סוציאליות),ואין שום פגיעה בתפקוד. אין כמו כן OCD ואין לי תסמונת טורט או הפרעת טיקים כלשהי) . אני מעדיף לא לספר מדוע עשיתי את אשר עשיתי. אומר רק שאין לי תסמונת מינכהאוזן (אני לא שואף לזכות ביחס של "חולה" ולקבל תשומת לב מהרופאים)
ולגבי הסיבה האמיתית המבין יבין...
אני מעוניין למחוק את האבחנות האלו מהתיק הרפואי שלי בקופת חולים
הייתי אצל הפסיכיאטר וסיפרתי לו את מה שעשיתי ,אך הוא אמר לי שלא ניתן למחוק את האבחנות . האם זה נכון? האם ניתן לעשות משהו?
נניח שאני עובר לקופת חולים אחרת ,האם אני חייב להעביר את התיק שלי,הרי קראתי שקופת החולים הקולטת חייבת לטפל בי ואסור לה להתנות את הטיפול בשום גורם שהוא (מכאן אני מסיק שאסור לה לדרוש ממני לקבל את התיק,במיוחד שאני טוען שאני בריא ואין בעיות בריאות מיוחדות)
אשמח לשמוע תגובות לגבי מעבר לקופת חולים מבלי להעביר תיק רפואי מפציינטים שהיו פחות או יותר במצבי ועברו קופת חולים מבלי להעביר את תיקם הרפואי לקופה החדשה כך שבעצם הם התחילו "דף חדש" בקופה החדשה.
אם אתם הייתם במצב דומה והחלפתם קופ"ח ולא העברתם תיק כתבו לי תגובה .אשמח לשמוע ואודה לכם.
יום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא למחוק
איגור14/02/2014נא למחוק את האימייל שמעליי אני מקבל הרבהה הודעות לא רצויות בעקבות חשיפתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלו,סליחה? משהו.
איגור15/02/2014מחקו את האימייל שפרסמתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכלל למחוק את כל ההודעות.תחת ה.
איגור15/02/2014למחוק את כל ההודעות תחת הכינוי שליי כולל האימייל!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצעה
שמוליק15/02/2014שלום.
אני מציע לך לשים את כל הכתובות של אותם מטרידים ב"ספאם".
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבקש למחוק!
איגור16/02/2014תמחקו את האימייל של מייד!.
ביקשתי יפה.
או שאני אתלונן למנהלי הפורום של BEOK על זה שאדם מבקש ממכם יפה למחוק הודעה בה הוא פרסם את האימייל שלו ועכשיו מבקש שיימחקו אותה כי מטרידים אותו באימייל.
שוב.
אני מבקש יפה תמחקו אות האימייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלך לישון ילד
יקיר16/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו
יקיר16/02/2014אל תאיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו פה אלייך בכלל?
שימי16/02/2014פניתי לפסיכיאטרים שמנהלים את הפורום.
ואני עדיין מחכה שיעשו את מה שביקשתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסה לפנות למחלקת פניות הציבור
שמוליק16/02/2014ראה בסוף הדף של תנאי השימוש באתר:
"קשר לצורך קבלת שירות
"בשאלות או בבעיות הקשורות באתר אינטרנט זה, פנה לכתובת :
"דירקט טריייד יוצרים איכות בע"מ
מחלקת פניות הציבור
ת.ד. 51528
תל אביב 67210"
תוכל לשוח אליהם מכתב ולבקש שימחקו את ההודעה הזו.
בהצלחה.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמוליק יא סכיזופרן מזדיין
שימי16/02/2014אף אחד לא פנה אלייך.
ואל תזיינו לי תמוח.
מנהלי הפורום תמחקו את הההודעה מיד אבל!
אתם עוברים על הזכות שלי לפרטיות.
פרסמתי בעבר את האימייל ועכשיו אני דורש שיימחקו אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשמוליק!!
בתאל16/02/2014לאף אחד אין זכות לקרוא לך סכיזופרן ובטח שלא לקלל אותך בברוטליות כזו.עצוב שיש אנשים כאלו.
לילה טוב
בתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכל פורום אמור להיות מנהל
יקיר17/02/2014פשוט בושה וחרפה, שתת רמה וזוהמה בהמתית שכזאת עדיין נמצאת כאן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי על הדרך ימחקו גם את המייל שלו
שמוליק17/02/2014שלום בת אל.
תודה רבה על התגובה שלך.
אכן, התגובות שלו ראויות למחיקה. אולי על הדרך ימחקו גם את התגובה עם המייל שלו...
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסך הכל ניסיתי לעזור...
שמוליק17/02/2014שלום.
זה ברור לכל בר דעת, שניסיתי לעזור וזו הייתה כל כוונתי.
ראיתי שהיו עוד אי אילו תגובות משמיצות כנגדי. אני מעדיף שלא להתייחס אליהן, בוודאי כשאין בהן שום טענה עניינית לגופו של עניין.
רק שתדע שאם ככה אתה מתייחס למי שמנסה לעזור, ולא חייב לך כלום, אז תסתדר בכוחות עצמך.
בהצלחה.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכוס אמ אמא שלכם יא פסיכיאטרים
שימי17/02/2014מזדיינים!
אל תתעלמו ממני!
תמחקו את האימייל של מהפורום המזדיין הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשמע שמוליק אני מצטער
שימי17/02/2014אני פשוט מבקש בקשה שהיא כה פשוטה ומתעלמים ממני.
וזה נורא מעצבן אותי.
תתעלם ממה שכתבתי עלייך.
זה היה ברגע של זעם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסולח
שמוליק17/02/2014שלום לך.
סלוח ומחול.
הבקשה שלך נכונה וצודקת.
אני חושב שאם לא ענו לך עד עכשיו, אז כדאי לפנות בדואר למי שאחראי על האתר כפי שמופיע בסוף תנאי השימוש באתר, ולדרוש את זה (אפשר לעשות את זה בדואר רשום, ואולי גם לאיים בסנקציות משפטיות, אבל לא לפני שנוקטים כדאי לפחות להתייעץ עם עורך דין...), ולראות מה יקרה.
אפשר אולי לנסות לשוח מייל ישר לרופאים של הפורום, אולי זה יעזור.
שתדע שבתחילת הדרך שלי בפורום לפני כשלוש שנים, גם אני הייתי כותב תגובות נזעמות בגנות התרופות, ולקח קצת זמן עד שהתגובות שלי נהיו מתונות יותר. הרבה מהתגובות שכתבתי נמחקו בגלל זה.
בכל אופן, שיהיה בהצלחה.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)