אפקסור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפקסור
    מאי
    03/10/2012

אני נוטלת אפקסור במינון 300 ליום. נתקעתי בלי כדורים ( יש מחסור בכל הארץ). אני פוחדת ליפול שוב (רק לפני חודש וחצי השתחררתי מאישפוז של 3 חודשים). מה אני עושה?
    אני נוטלת עוד תרופות נוגדות אבל אני פוחדת מההפסקה הפתאומית. כבר יומיים שאני בלי ואני שוקעת.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפקסור

הוספת תגובה

• אפקסור - תגובה

ד''ר דבי פרס וינשטוק
    05/10/2012

אסור להפסיק ויאפקס בצורה כזאת פיתאומית!!!- דחוף לחזור וליטול מיד את הכדורים- ניתן למצוא בשוק תחליפים מצוינים לאפקסור כגון ונלפקסין-ויאפקס .זה אותו דבר וניתן למצוא בכל בית מרקחת- יש לחזור ליטול את הטיפול מיד!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לידיעתכם, גם ויאפקס חסר

חשוב מאוד
    08/10/2012

בבתי המרקחת.
    כבר שנה שכל פעם חסר סוג כדור אחר - פעם 150 מ"ג ופעם 75 מ"ג, ושל שתי החברות - טבע וודקסל.

לא ברור לי איך כל כך הרבה פסיכיאטרים לא מעודכנים במצב ולא נותנים מענה מתאים. כל פסיכיאטר מפנה לתרופה גנרית בלי להבין שיש חוסר בה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לידיעתכם, ויאפקס חסר!

חשוב מאוד
    08/10/2012

ויאפקס חסר בבתי המרקחת.
    כבר שנה שכל פעם חסר סוג כדור אחר - פעם 150 מ"ג ופעם 75 מ"ג, ושל שתי החברות - טבע וודקסל.

לא ברור לי איך כל כך הרבה פסיכיאטרים לא מעודכנים במצב ולא נותנים מענה מתאים. כל פסיכיאטר מפנה לתרופה גנרית בלי להבין שיש חוסר בה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו