חייל בקבע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייל בקבע
    חייל
    06/10/2012

בן 45, סובל מחרדה ומתח ממושכים. לקחתי קסנקס 0.25 משך 3חודשים . נוסף גם ציפרלקס שעזר. עקב תופעות גמילה קשות מקסנקס הומלץ לעבור לואליום 10מג (מחולקים לפעמיים ביום), אותם אני לוקח כ 10 ימים. כעת אני בחרדה שמא התמכרתי אליהם. כיצד אוכל להוריד המינון ולהגמל מהם באופן מהיר ובטוח? ב. האם ישנם כדורים בטוחים לא ממכרים להגמל מהואליום? תודה לעזרתכם הדחופה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייל בקבע

הוספת תגובה

• חייל בקבע

חייל בקבע
    09/10/2012

אודה מאד לתשובתכם הדחופה אני מאד סובל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייל בקבע - תגובה

ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור
    11/10/2012

שלום רב,
    קודם כל חשוב להדגיש כי אין לבצע שינוי בטיפול התרופתי ללא התייעצות עם הרופא המטפל. באופן כללי, הפסקת הטיפול בתרופות הרגעה (כגון ואליום, קסאנקס, קלונקס ואחרות) יש לבצע ע"י ירידה ברבע מהמינון הכללי ( במקרה של 10 מ"ג ליום יש לרדת ב2.5 מ"ג פעם שבוע) פעם בשבוע. מדובר בקצב ירידה איטי שמאפשר למנוע תופעות גמילה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו