התקפי חרדה שחזרו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקפי חרדה שחזרו
    אובדני
    08/10/2012

אני סובל מהתקפי חרדה שנים רבות, מטופל בציפרלקס ליתיום וקלונקס, היום חוויתי התקף חרדה באמצע ארוחת חג, הקלונקס לא עזר ופשוט ברחתי מהשולחן ונסעתי הביתה!!!
    מה לעשות??? הייתי כבר בטיפול פסיכולוגי ואין לי אמצעים להמשיך בטיפול פרטי, לרןפאת המשפחה ולפסיכיאטר אין מה להציע לי מעבר לכדורים...

sos

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקפי חרדה שחזרו

הוספת תגובה

• התקפי חרדה שחזרו - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    11/10/2012

הפיתרון הטוב ביותר , תרופות נוגדות דיכאון וחרדה + CBT .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• cbt

אובדני
    12/10/2012

אז כמו שאמרתי תרופות אני כבר לוקח, בעניין ה cbt זה קיים דרך קופת חולים? כי כמו שציינתי אני דל אמצעים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התקפי חרדה שחזרו - תגובה

ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור
    14/10/2012

שלום רב,
    מהודעתך עולה כי ההתקף שחווית גרם למצוקה משמעותית ותסכול מכך שהטיפול הרגעתי לא נתן מענה באותו העת. השאלות החשובות אליהן צריך להענות הן עד כמה התקפים מסוג זה הם שכיחים ועד כמה הם גורמים לפגיעה תפקודית. במקרה ומדובר בתדירות גבוהה ובפגיעה משמעותית, סביר להניח שיש צורך בשינוי בטיפול שאתה מקבל. כיום קיים מגוון רחב של תרופות נוגדות חרדה שעשויות לעזור לך. כמו כן, טיפול פסיכולוגי מהסוג CBT (טיפול התנהגותי קוגניטיבי) שהוא טיפול מובנה ומוגבל בזמן, הוכח כמאוד יעיל לטיפול בהפרעות חרדה למיניהן והוא עשוי לתת לך כלים להתמודד ולהתגבר על התקפי חרדה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו