מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתוסכלת ואין מי שיקשיבמאי12/10/2012
הפסיכיאטרית שלי רשמה לי סימבלטה פעם ביום.
אני קוראת הרבה באינטרנט על התרופה ועל תרופות פסיכיאטריות בכלל. כמעט כל התרופות הפסיכיאטריות הן תרופות שקר שחוץ מנזק ותופעות לוואי לא באמת עושות משהו. זאת תעשייה משגשגת של שקר וכל הרופאים עובדים עם התעשייה הזאת. נמאס לי מהשקר והצביעות הזו. למה שום פסיכיאטר לא בא ואומר לי את האמת? שאחרי פגיעת ראש פרונטלית אין החלמה ואצלי זה התבטא בצורה של כאבים כרוניים ובעיות קוגניטיביות ונפשיות ואין מה לעשות כדי לשפר ולשנות כי כל התרופות הפסיכיאטריות הן שקר? למה אתם מטעים כל כך הרבה אנשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
שמוליק13/10/2012שלום מאי.
אני מסכים איתך. אכן התרופות הפסיכיאטריות אינן יעילות לטווח ארוך, והן עושות נזק הרבה יותר מאשר תועלת, אבל לפעמין אין ברירה.
אם מישהו נמצא במצב פסיכוטי, אז עדיף להשתמש בתרופות האלה עד להרגעה יחסית.
מי שכבר חווה התפרצות פסיכוטית, אז לא כל כך מהר מורידים או מפסיקים לו את התרופות. צריך להבין שהרופאים כפופים להנחיות ממשרד הבריאות, ורופא שממליץ להוריד מינון או להפסיק שלא על פי הנהלים, עלול לשלם על כך מחיר כבד.
אני חושב שעיקר הבעיה היא עם המטופלים שמרגישם שהם סובלים מתופעות הלוואי של התרופות, ואין להם את האומץ לקחת אחריות, להבין שאין מה להפסיד ולנסות להפסיק.
עם זאת, ישנם הרבה מטופלים שנמצאים במסגרות שיקומיות שמחייבים אותם לקחת תרופות, ובחלקן אף התרופות ניתנות ע"י הצוות, כך שאפילו למעשה, הם אינם יכולים "לשחק אותה כאילו". הבעיה היא שאם תקום איזו מסגרת שיקומית ללא תרופות, היא לא תזכה בסיוע ממשרד הבריאות.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)