מתוסכלת ואין מי שיקשיב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתוסכלת ואין מי שיקשיב
    מאי
    12/10/2012

הפסיכיאטרית שלי רשמה לי סימבלטה פעם ביום.
    אני קוראת הרבה באינטרנט על התרופה ועל תרופות פסיכיאטריות בכלל. כמעט כל התרופות הפסיכיאטריות הן תרופות שקר שחוץ מנזק ותופעות לוואי לא באמת עושות משהו. זאת תעשייה משגשגת של שקר וכל הרופאים עובדים עם התעשייה הזאת. נמאס לי מהשקר והצביעות הזו. למה שום פסיכיאטר לא בא ואומר לי את האמת? שאחרי פגיעת ראש פרונטלית אין החלמה ואצלי זה התבטא בצורה של כאבים כרוניים ובעיות קוגניטיביות ונפשיות ואין מה לעשות כדי לשפר ולשנות כי כל התרופות הפסיכיאטריות הן שקר? למה אתם מטעים כל כך הרבה אנשים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתוסכלת ואין מי שיקשיב

הוספת תגובה

• תשובה

שמוליק
    13/10/2012

שלום מאי.

אני מסכים איתך. אכן התרופות הפסיכיאטריות אינן יעילות לטווח ארוך, והן עושות נזק הרבה יותר מאשר תועלת, אבל לפעמין אין ברירה.

אם מישהו נמצא במצב פסיכוטי, אז עדיף להשתמש בתרופות האלה עד להרגעה יחסית.

מי שכבר חווה התפרצות פסיכוטית, אז לא כל כך מהר מורידים או מפסיקים לו את התרופות. צריך להבין שהרופאים כפופים להנחיות ממשרד הבריאות, ורופא שממליץ להוריד מינון או להפסיק שלא על פי הנהלים, עלול לשלם על כך מחיר כבד.

אני חושב שעיקר הבעיה היא עם המטופלים שמרגישם שהם סובלים מתופעות הלוואי של התרופות, ואין להם את האומץ לקחת אחריות, להבין שאין מה להפסיד ולנסות להפסיק.

עם זאת, ישנם הרבה מטופלים שנמצאים במסגרות שיקומיות שמחייבים אותם לקחת תרופות, ובחלקן אף התרופות ניתנות ע"י הצוות, כך שאפילו למעשה, הם אינם יכולים "לשחק אותה כאילו". הבעיה היא שאם תקום איזו מסגרת שיקומית ללא תרופות, היא לא תזכה בסיוע ממשרד הבריאות.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו