הפבוקסיל,מוציא אותי מדעתי מה לעשות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפבוקסיל,מוציא אותי מדעתי מה לעשות?
    לירן
    14/10/2012

שלום
    אני מאובחן כחולה ocd, התופעות קשות הטקסים ואורך חיי מלא בחרדות וקושי תיפקודי
    אחד מהפרופסורים הטובים בתחום המליץ לי על מעבר מפרוזק לפבוקסיל
    הפבוקסיל גורם לי לתופעות בלתי נסבלות,חרדות יתר בחילות,חוסר תיאבון,מצב רוח ירוד ביותר וכמובן פגיעה רצינית בתפקוד המיני,איבר מיני מכווץ,אין חשק מיני כלל,לצערי הרופא מתעקש על הפבוקסיל ואני סובל מאוד אני בשלבי התחלת הכדור 100 מ"ג וכל שבוע הוא המליץ לי לעלות עד ל 600 מ"ג אני חסר ידע וחסר אונים לגבי תופעות הלוואי מה ההמלצה???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תחליט לבד מה אתה מעדיף

שמוליק
    14/10/2012

שלום עמית.

ירידה בתיפקוד המיני היא תופעת לוואי שכיחה של כל הכדורים נוגדי דיכאון.

יכול להיות שיימצא כדור כזה שלא יפגע בתיפקוד המיני שלך, אבל שלא יהיו לך ציפיות יתר.

אם באמת אין כדור כזה, אז תחליט לבד מה עדיף לך. יכול להיות שצריך לבחור בין תיפקוד מיני תקין לבין לסבול מדיכאון.

מה עדיף? זו אינה שאלה רפואית אלא שאלה אישית שרק אתה תחליט מה טוב בשבילך.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפבוקסיל,מוציא אותי מדעתי מה לעשות? - תגובה

ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור
    14/10/2012

שלום רב,
    חלק משמעותי מתופעות הלוואי שתיארת צפויות לחלוף תוך שבוע - שבועיים מתחילת הטיפול ובתקופה זו ניתן להיעזר בכדורי הרגעה שהרבה פעמים מקלים על תופעות הלוואי ועל תסמיני חרדה. כמו כן, עליה הדרגתית ואיטית במינון, עשויה גם היא לעזור. בכל מקרה, כדאי לשתף את הפסיכיאטר המטפל במצוקתך ולשקול יחד איתו שינוי בטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו