תופעות לוואי אחרי הפסקת נלפאקסין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לוואי אחרי הפסקת נלפאקסין
    יוסי
    14/10/2012

שלום,

נסיתי הרבה סוגים של כדורים עקב OCD, לאחרונה הפסיכיאטרית נתנה לי ונלפאקסין XR 150, לאט לאט נהיו לי תופעות לוואי שממש הפריעו לי, לא הצלחתי להשיג את הפסיכאטרית ועכשיו היא בחופשה ארוכה, ניסיתי להוריד את המינון אבל הכדור מגיע כקפסולה וכשאני מנסה לפתוח ולחלק את הכדור יש לי לכאבי ראש, החלטתי להפסיק את הטיפול בתרופה באופן הבא (למרות כאבי הראש): 4 יום לקחתי חצי כדור ועוד 4 יום לקחתי רבע כדור. מאז שהפסקתי את לקיחת התרופה יש לי סחרחורות ותחושת בחילה שלא עוזבות אותי האם זה קשור לכדורים?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תופעות לוואי אחרי הפסקת נלפאקסין - תגובה

ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור
    14/10/2012

שלום רב,
    במידה והתופעות נמשכות מעל מספר ימים, סביר להניח שהן לא קשורות להפסקת הטיפול. יתכן והן חלק מחרדה שאת חווה או לסירוגין לא קשורות למצבך הנפשי ולכן, כדאי לפנות לבדיקה של רופא משפחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי, תודה רבה

יוסי
    14/10/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב

יוסף
    21/12/2013

אז ככה דעתי שתתחיל לחפש דרכים אחרות לטיפול בחרדות במקום התרופות .תתחיל ברפואה סינית עם נוסח מדיטציה יוגה ונשימות אני יודע שאתה יכול להגיד שזה שטויות אבל תנסה ותרים את הראש כי עם חקירה על הבריאות שלך היא הכי חשובה לך או לאדם אחר שנימצא בכל מצב בכללי בהצלחה .......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו