מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעות לוואי אחרי הפסקת נלפאקסיןיוסי14/10/2012
שלום,
נסיתי הרבה סוגים של כדורים עקב OCD, לאחרונה הפסיכיאטרית נתנה לי ונלפאקסין XR 150, לאט לאט נהיו לי תופעות לוואי שממש הפריעו לי, לא הצלחתי להשיג את הפסיכאטרית ועכשיו היא בחופשה ארוכה, ניסיתי להוריד את המינון אבל הכדור מגיע כקפסולה וכשאני מנסה לפתוח ולחלק את הכדור יש לי לכאבי ראש, החלטתי להפסיק את הטיפול בתרופה באופן הבא (למרות כאבי הראש): 4 יום לקחתי חצי כדור ועוד 4 יום לקחתי רבע כדור. מאז שהפסקתי את לקיחת התרופה יש לי סחרחורות ותחושת בחילה שלא עוזבות אותי האם זה קשור לכדורים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי אחרי הפסקת נלפאקסין - תגובה
ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור14/10/2012שלום רב,
במידה והתופעות נמשכות מעל מספר ימים, סביר להניח שהן לא קשורות להפסקת הטיפול. יתכן והן חלק מחרדה שאת חווה או לסירוגין לא קשורות למצבך הנפשי ולכן, כדאי לפנות לבדיקה של רופא משפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי, תודה רבה
יוסי14/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב
יוסף21/12/2013אז ככה דעתי שתתחיל לחפש דרכים אחרות לטיפול בחרדות במקום התרופות .תתחיל ברפואה סינית עם נוסח מדיטציה יוגה ונשימות אני יודע שאתה יכול להגיד שזה שטויות אבל תנסה ותרים את הראש כי עם חקירה על הבריאות שלך היא הכי חשובה לך או לאדם אחר שנימצא בכל מצב בכללי בהצלחה .......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)