מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הכרחה של לקיחת כדוריםמתוקה14/10/2012
יש לי הרגשה שאמא שלי מכריחה אותי לקחת כדורים פסיכיאטרים. היא ממש מעציבה אותי, כי לפני חצי שנה לא לקחתי את הכדורים האלה ומצבי הנפשי היה בהרבה יותר טוב. נהנתי מחיי והיה לי כייף. עכשיו אני עצובה ומרגישה מסכנה כזו, כי אני לא נהנת כפי שנהנתי בלי הכדורים. מה אפשר לעשות עם בן אדם כמוהה שאינו רגיש לצרכי אחרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכרחה של לקיחת כדורים - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור15/10/2012נשמע מייאש.
תלוי באבחנה, ידוע כיום ששימוש קבוע בתרופות בהפרעות נפשיות כרוניות, יכולות להגן על המוח ולאורך הזמן לישמור על תפקוד סביר ולמנוע תהליך של ירידה תפקודית.
שוב זה תלוי באבחנה כמובן.
ממליץ לנסות לקבל הסבר מרופא מטפל, מה האבחנה, למה חשוב טיפול קבוע? מה הסכנה להפסקת הטיפול ..
מותר לך לברר ולהשיג חוות דעת נוספת מעוד רופאים לגבי הצורך בתרופות.
בהצלחה ולא לוותר על הנאה ושמחה, אפילו עם תרופות, אין סיבה למנוע זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי אפשר לכפות
שמוליק15/10/2012שלום מתוקה.
אי אפשר לכפות טיפול תרופתי על מי שלא נמצא באישפוז בכפייה.
אני בהחלט יכול להבין אותך. אם בכלל יש איזו תועלת מהתרופות, היא הרבה פעמים מעטת מאד ביחס לתופעות הלוואי הקשות שלהן.
השאלה היא האם את בגירה ועומדת ברשות עצמך ויכלה לעזוב אותה או שאת עדיין תחת חסותה.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמוליק אני בת 38 ,אז לחלוטין אני
מתוקה15/10/2012בגירה ,לא מדובר בילדה קטנה שאמא שלה יכולה להכריח אותה לקחת כדורים. אז כפי שרשמתה ואני באמת חושבת כמוך, אין לה את היכולת להכריח אותי לעשות את שאיני רוצה. אני אומרת זאת אחרי שנים של טיפול אצל פסיכיאטר שממש הרס לי את כול החיים
עם הכדורים המזויינים שלו (סמי הרגעה) שאלו הם סמים. אנשים פה ניראה לי לא מבינים באמת את ההשלכות של הסם ,ושל כדורים פסיכיאטרים וחושבים שלמה לא יש לי קצת חרדות אז אלך לפסיכיאטר יתן קלונקס ניקח כמה שנים קלונקס או כדור הרגעה אחר ואיזה יופי, החיים יפים והשמש זורחת בבוקר ,הציפורים מצייצות את ציוצן על הבוקר והכול נפלא וורוד. לא לא הכול ניפלא וורוד ורחוק מיכך אפילו הכדורים האלה יכולים להרוס לך את כול האיברים החיונים בגוף שזה- כליות, כבד, לב ועוד ועוד אם אני היום אלך ליבדוק את הכבד שלי או את הכליות שלי הרופא שיקבל את התוצאות שלהן יבהל, בטח כבר הכבד שלי הרוס וכך הכליות ממש מצב להשתלות עוד כמה שנים. כלומר לקיחה של כדורים כאלה לשנים מרובות יכולה להביא את הלוקחים אותם למצב של השתלות תוך כמה שנים (10 ,15, אולי יותר ...) כאילו הם הולכים לפסיכיאטר ומה הם רוצים שיגיד להם? תיראו תיקחו את הכדורים האלה והאלה אבל תיקחו בחשבון שבערך תוך 10-20 שנה מהיום הכבד או הכליות או הלב שלכם יהיה הרוס עד למצב של השתלה מידית, ניראה למישהו שזה מה שהפסיכיאטר יגיד להם, אבל לא עלינו זה באמת יכול להיות המצב אחרי נטילה של כול כך הרבה שנים של תרופות פסיכיאטריות חזקות, כמו סמי הרגעה לסובלים ממחלות פסיכוטיות ועוד מחלות רבות למחביר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאחל לך כל טוב
שמוליק16/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)