לא בדיכאון אבל המצב קשה מנשוא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא בדיכאון אבל המצב קשה מנשוא
    אנונימי30
    17/10/2012

לא יודע איך להסביר מה עובר עלי,אבל אני בדרך למקום שאין ממנו חזרה.
    החיים שלי נוחים ונעימים עד מאוד,אבל יש לי בעיה חמורה.ממש חמורה שהתחילה לפני שבועיים,שאני לא יודע איך אפילו לבטא במילים.או בכתב או בכלל.
    אבל אנסה.
    מאז השבועיים האחרוניים אני לא מאמין שאני קיים,שיש לי נשמה חיה ופועלת שאני לא יודע מי אני ולא בקטע הרוחני פילוסופי, פשוט עובד על אוטומאט עושה מה שהורגלתי לעשות.אני כרגע חי בחול ובעל עסק מצליח.בן 30 שעשה כבר כמה דברים מוצלחים בחייו.לא יודע מרגיש אבדון ולא דיכאון.
    מפחד שאני מתחיל לפתח משהו קשה ונורא.
    חייב עזרה ומפחד שלא יהיה אפשר לעזור לי לעולם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא בדיכאון אבל המצב קשה מנשוא - תגובה

ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור
    17/10/2012

שלום רב,
    מהודעתך עולה כי המרכיב המשמעותי במצב שאתה סובל ממנו הוא קודם כל חרדה. כדי להבין יותר טוב את מה שעובר עליך, כדאי להתייחס לנסיבות בהן התפתח המצב, למשל האם חווית מצבי דחק לאחרונה, שינויים משמעותיים (ואולי לא מאוד משמעותיים) בחיים, שינויים במצב הבריאותי שלך או של הקרובים לך, מעברי מסגרת וכד'. חשוב לציין כי גם שינויים חיוביים בחיים מהווים לעיתים גורם דחק ועלולים להביא לשינויים במצב הנפשי. לא ניתן לאבחן את המצב דרך הפורום וללא בדיקה, אך ללא ספק, ניתן לעזור לך ומומלץ כי תפנה לאיש מקצוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ,אומנם זה נכון חלקית אבל

אנונימי30
    17/10/2012

אני מרגיש שאין חיבור בין הפנים המחשבות שלי, למי שאני,כאילו מחשבה טורדנית השתלטה עלי פתאום.אכן נפגשתי מהחברה שלי לאחרונה אבל לא משהו ריגשי מידי.אני טובע במחשבות ומפחד להכנס לסוג של מצב של שיגעון מחלה נפשית.בגדול לא נראה לי שמישהו יבין או אוכל להסביר.אבל קשה לי ממש,עד בילתי אפשרי. .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ניתן להתחיל טיפול בטלפון ?

אנונימי30
    18/10/2012

אני חושב שזה די דחוף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו