מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נדודי שינה אחרי הפסקת מירו, אפשרי?דנה18/10/2012
לפני כשנה התחלתי טיפול במירו ובהדרגה - גם בשל דיכאון וגם בשל בעיות שינה. בשל השמנה בעיקר והמצב הנפשי שהשתפר לגמרי ולא היה שום תסמין לדכאון, התחלתי להפסיק את הטיפול בהדרגה, כמובן שבהשגחת הפסיכיאטרית.
היא אמרה שאם אני לא מרגישה שום תסמין או משהו שמפריע לי אז הכל בסדר.
לפני כשבוע וקצת סיימתי את הטיפול והכל היה מעולה. לפני כשלושה ימים התחילו להיות לי נדודי שינה קיצוניים - אני לא מצליחה להרדם כמו שצריך, ואין באמת משהו שמטריד אותי, ולא משנה כמה אני עייפה אני פשוט לא ישנה כמו שישנתי בעבר ונניח היום ישנתי רק 3 שעות ולא הצלחתי להמשיך למרות העייפות הגופנית.
אני לא בטוחה, אבל הייתי רוצה לדעת - האם יכול להיות שאחרי הפסקת מירו (אפילו שבהשגחה והדרגה), בגלל שבגוף עדיין נשארו מעט רכיבים של התרופה, זה משפיע ורק צריך לחכות שיעברו מספר ימים?
או שאין סיכוי שיש לכך השפעה?
אני פשוט מותשת מלפנות שוב לפסיכיאטרית, אני ממש לא מעוניינת לחזור לטיפול הזה ולא לשום טיפול אחר ואני ממש מקווה שכל הסיבה היא אך ורק מה שאני חושבת שזה.
אודה לתשובה בהקדם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מציע לפנות לרופא המשפחה
שמוליק18/10/2012שלום דנה.
יכול להיות שנדודי השינה נובעים מההפסקה של התרופה, יכול להיות שכדור שינה יפתור את הבעיה.
אני מציע לפנות לרופא המשפחה,. רופא משפחה יכול לתת לך כדור שינה, ואולי הוא יוכל למתוא פתרון אחר טוב יותר. כדאי לנסות.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנדודי שינה אחרי הפסקת מירו, אפשרי? - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור18/10/2012יש צורך למתן מענה לבעיית השינה.
ניתן לישקול טראזודיל או אמביאן CR לזמן קצר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בנוגע לתשובה.
דנה18/10/2012קודם כל תודה על התשובה. בנוגע לתרופות שציינת - רק פסיכיאטר נותן את המרשמים להם, או שגם רופא משפחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגו על השאלה הנוספת שלי
דנה19/10/2012והגיבו לאלו שאחריי. ניתן לקבל בבקשה תשובה בהקדם?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסי לפנות לרופא המשפחה
שמוליק21/10/2012מה כבר אפשר להפסיד??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בנוגע לתשובה. - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור21/10/2012בדר'כ פסיכיאטר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)