נדודי שינה אחרי הפסקת מירו, אפשרי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נדודי שינה אחרי הפסקת מירו, אפשרי?
    דנה
    18/10/2012

לפני כשנה התחלתי טיפול במירו ובהדרגה - גם בשל דיכאון וגם בשל בעיות שינה. בשל השמנה בעיקר והמצב הנפשי שהשתפר לגמרי ולא היה שום תסמין לדכאון, התחלתי להפסיק את הטיפול בהדרגה, כמובן שבהשגחת הפסיכיאטרית.
    היא אמרה שאם אני לא מרגישה שום תסמין או משהו שמפריע לי אז הכל בסדר.
    לפני כשבוע וקצת סיימתי את הטיפול והכל היה מעולה. לפני כשלושה ימים התחילו להיות לי נדודי שינה קיצוניים - אני לא מצליחה להרדם כמו שצריך, ואין באמת משהו שמטריד אותי, ולא משנה כמה אני עייפה אני פשוט לא ישנה כמו שישנתי בעבר ונניח היום ישנתי רק 3 שעות ולא הצלחתי להמשיך למרות העייפות הגופנית.
    אני לא בטוחה, אבל הייתי רוצה לדעת - האם יכול להיות שאחרי הפסקת מירו (אפילו שבהשגחה והדרגה), בגלל שבגוף עדיין נשארו מעט רכיבים של התרופה, זה משפיע ורק צריך לחכות שיעברו מספר ימים?
    או שאין סיכוי שיש לכך השפעה?
    אני פשוט מותשת מלפנות שוב לפסיכיאטרית, אני ממש לא מעוניינת לחזור לטיפול הזה ולא לשום טיפול אחר ואני ממש מקווה שכל הסיבה היא אך ורק מה שאני חושבת שזה.
    אודה לתשובה בהקדם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני מציע לפנות לרופא המשפחה

שמוליק
    18/10/2012

שלום דנה.

יכול להיות שנדודי השינה נובעים מההפסקה של התרופה, יכול להיות שכדור שינה יפתור את הבעיה.

אני מציע לפנות לרופא המשפחה,. רופא משפחה יכול לתת לך כדור שינה, ואולי הוא יוכל למתוא פתרון אחר טוב יותר. כדאי לנסות.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נדודי שינה אחרי הפסקת מירו, אפשרי? - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    18/10/2012

יש צורך למתן מענה לבעיית השינה.
    ניתן לישקול טראזודיל או אמביאן CR לזמן קצר.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה בנוגע לתשובה.

דנה
    18/10/2012

קודם כל תודה על התשובה. בנוגע לתרופות שציינת - רק פסיכיאטר נותן את המרשמים להם, או שגם רופא משפחה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דילגו על השאלה הנוספת שלי

דנה
    19/10/2012

והגיבו לאלו שאחריי. ניתן לקבל בבקשה תשובה בהקדם?תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נסי לפנות לרופא המשפחה

שמוליק
    21/10/2012

מה כבר אפשר להפסיד??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה בנוגע לתשובה. - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    21/10/2012

בדר'כ פסיכיאטר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו