שלום.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום.
    חשיבה
    18/10/2012

שלום ,שמי לירון ואני בן 18 וכרגע התחלתי את הטיפול הפסיכאטרי שלי פה.Respiredel 0.5 מ"ג בבוקר ובערב.
    הגעתי לרופאה שהכירה אותי בעבר בשל תלונות על קשב וריכוז ,והבאתי לה מכתב על מה שקורה לי,אבל מה שהדאיג אותי זה שבכלל התחלתי את הטקטס עם תחילת התופעות ומה גרם לזה שזה-לפני חודשיים מחשבות על זה שאני הומו ועל זה שאני פדופיל ,מחשבות שמערבות חוסר ביטחון בעצמי שלי.לאו דווקא בפן המיני.
    נהרסו לי החיים כרגע,אני מרגיש שאני חי את החיים מבחוץ,באתי עם שאלות על זה שאני יוצר לעצמי בעיה לפעמים,אני מודאג ממשהו ואז אני הורס את זה כי אני מפתח בכוח דאגה חדשה שתעשה לי רע.ושהיא לא אמיתית ולא אני.
    כל מה שאני אומר לעצמי בלב ובראש עושה לי רע .אני חכמולוג מדי.
    בקיצור לא הספקתי לשאול שאלות ,וגם אמרתי לפעמים שאני מגיע להתקף של חוסר שקט נפשי.
    הבעיה העיקרית שלי היא התערבות לעצמי בדברים ובמחשבות ובהתנהלות.זה מה שעושה לי דיכאון וחוסר שקט.השאלה היא האם זה מצדיק את הטיפול התרופתי ?כי לפני שנכנסתי לרופאה התחלתי לפתח קו מחשבה סכיזופרני,אבל אני יודע בוודאות שאמרתי לעצמי בראש שאני ככה אז הייתי ככה.זה התחיל מיזה שמהלילה החלטתי שאני לא מדבר לעצמי יותר ולא מתערב לעצמי יותר,והינה זה שוב קורה עכשיו,לשניה הרגשתי טוב שכתבתי וישר הפעלתי את הקול בראש שאומר "יופי אתה מרגיש טוב" ..
    השאלה שלי,האם כל התופעות שאני עושה ויוצר הם בגלל מחסור במשהו שהכדור יתן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום.

הוספת תגובה

• שלום. - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    18/10/2012

לפי התיאור, אכן יש צורך בטיפול תרופתי ומעקב מסודר וקבוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו