מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום .......נויה20/10/2012
היי ,
אני בת 27 אני 1.60 שוקלת 53 ומטופלת שנים בלוסטרל ולמיקטל , לא משהו
חריג זה כדורים ששנים אני לוקחת , מעבר לזה יש לי בעיות שינה נתנו לי כדור שינה נומבון שהוא נחשב כדור נורא חזק , לקחתי 2 נומבון של 5 mg ,
עברו 3-4 שעות ולא היה שום שינוי לא הרגשתי עייפות כלל להפך הייתי ערנית ומפוקסת לגמרי , יותר מהרגיל. אני יודעת שזה כדור חזק . זה לא ברור לי איך זה לא פועל ולא השפיע אלי כלל ולהפך עשה לי את הפעולה הפוכה לגמרי. למה ? מה זה ?
מוזר הוא שהייתי מצוננת לקחתי דקסמול סינוס לילה ונירדמתי אחרי זמן קצר .
כל כך לא ברור לי , אני יודעת שדקסמול סינוס מרדים אבל הוא משפיע עלי הרבה
יותר טוב / מהר מהנומבון , אצל אחרים הדקסמול סינוס לא גורם למה שלי זה
גורם ,הכוונה עייפות ושינה מהירה וטובה. מה עלי לעשות ? למה זה קורה ?
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ....... - תגובה
ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור21/10/2012שלום רב,
אכן צפוי היה שנומבון ישפיע עליך, בייחוד לאור העובדה שלא טופלת בכדור הזה בעבר. יחד עם זאת, התגובה של אנשים שונים לאותה התרופה אינה אחידה ומושפעת על ידי גורמים שונים (מבנה ביולוגי, תרופות אחרות שאדם נוטל וכו'), כך שהעדר תגובה בהחלט תתכן. בכל מקרה, לא כדאי לקפוץ למסקנות כלשהן על סמך חוסר השפעה חד פעמי של הכדור. כדאי להתמקד ולנסות לאבחן את הבעיה הקיימת כאשר , כמו בחלק גדול מהפרעות שינה, לא בהכרח הטיפול התרופתי הוא הטיפול הנכון והמומלץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)