מחלת הסכיזופרניה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלת הסכיזופרניה
    מתוקה
    22/10/2012

האם ע"י ניתוח מוח ניתן להגיע לאותן תוצאות בדיוק כפי שניתן להגיע ע"י מתן כדורים למחלת הסכיזופרניה? ואם כן למה ומדוע אני חייבת לקחת כדורים שהפסיכיאטר שלי כופה עלי? הרי אני חיה חיים נורמטיביים עובדת יוצאת מטיילת אני לא חיה במוסד לחולי רוח, אז מדוע אני צריכה לקחת את שאיני רוצה לקחת. דורשת תשובה ומהר. כי אני שוקלת ליתבוע את הפסיכיאטר שלי על הפרת זכות חופש הפרט כפי שהעו"ד שלי אמר לי. הוא לא יכול ליכפות והוא נוהג בניגוד לחוק. חבל בישבילו אה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלת הסכיזופרניה

הוספת תגובה

• מחלת הסכיזופרניה - תגובה

ד``ר יעקב חרמון
    22/10/2012

שלום לך 'מתוקה'
    אכן הפסיכיאטר שלך לא יכול לכפות עליך ליטול טיפול נגד רצונך..
    הזכות הזאת מוענקת מכוח חוק רק לפסיכיאטר המחוזי וזאת רק במקרים מיוחדים..אינני מכיר את המקרה שלך ואיננו עוסקים בפורום בעינינים פרטיים..
    אין כל ניתוח מוח שעשוי לרפא סכיזופרניה..
    יש טיפול תרופתי מעולה לכך...למה לא לקחת?
    למה לא להרגיש טוב ולהפסיק לסבול?
    תנסי טיפול מסודר..מה כבר יש לך להפסיד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול נוסה

מתוקה
    22/10/2012

אני כבר טופלתי בעבר לפני 4-5 שנים וחיי נהרסו כליל לא תיפקדתי ולא עבדתי כמו שצריך ופשוט הרגשתי בן אדם חי -מת. אני בשום פנים ואופן לא מוכנה לקחת שום טיפול מאחר ואחרי ניתוח המוח שעברתי הרגשתי כול כך טוב שאינני מוכנה להרגיש כפי שאני מרגישה עכשיו עם הזבל שהפסיכיאטר שלי נתן לי. אם לא יושב מצבי למצב של אחרי הניתוח קרי ללא כדורים פסיכיאטרים ביכלל אני פשוט הנקוט בצעדים משפטיים נגד הפסיכיאטר שלי ואתבע אותו על הפרת זכויות אדם באשר הוא אדם. ממש לא, אני לא מוכנה לקחת אף כדור. לא עברתי ניתוח לשווא, עברתי בישביל להוריד את הכדורים הפסיכיאטרים זו היתה הסיבה שלישמה עברתי את הניתוח אז עכשיו הוא מחזיר לי את הכדורים האלה, לא ממש לא. אני לא מוכנה לזה ,אני אתבע אותו אם לא יוריד לי את כולם וכך גם רופא המישפחה שלי עם נותן לי איזשהו כדור פסיכיאטרי ללא ידיעתי. אני ממש לא מוכנה להכניס לפי אף כדור פסיכיאטרי. לא ולא. אני ממש בדיכאון מיכך. וכבר תקופה ארוכה נהנתי ולא הייתי בדאון ודיכאון, לא מוכנה להיכנס לדיכאונות ולהיות בדאון, ממש לא. אותי לא מכריחים לכלום, וחבל שהוא חשב שכך אפשר לחיות. אני לא יכולה לחיות ככה. ונימאס לי ליסבול מלקיחת כדורים. ואני לא מוכנה כבר ליסבול אפילו לדקה. ואני סובלת עם הכדורים לא בלי הכדורים ואם לא יופסקו הכדורים תוך יום אני פשוט הולכת מחר לעו"ד שלי ומסיימת את כול העיניין הזה בצורה הכי מכוערת שיש, קרי בבית מישפט. שיתבייש לו הפסיכיאטר הזה, חולה רוח בעצמו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מציע לך לתבוע אף אחד

שמוליק
    23/10/2012

שלום מתוקה.

אם החלטת להפסיק את התרופות, אז תפסיקי, ותוציאי לעצמך מהראש את השטות הזו שהפסיכיאטר כופה עלייך כביכול לקחת תרופות.

יכול להיות שסבלת מתופעות הלוואי של התרופות, ואחרי שתפסיקי מצבך ישתפר. יכול להיות שייקח קצת זמן.

עם זאת, אני מציע לך לרדת מהרעיון לתבוע את הפסיכיאטר, רוב הסיכויים שהתביעה תידחה, וסתם תבזבזי כסף ועצבים.

כל טוב,
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשמוליק, אני חוזרת בי אני לא הולכת

מתוקה
    23/10/2012

ליתבוע את הפסיכיאטר שלי, אני הולכת לירצוח את השכנה שלי. השכנה שלי אחראית לכדורים שאני לוקחת, גיליתי את זה היום פה מהשכנים. ועל כן אני הולכת לשסף לה את הגרון השמן שלה, כמו שמשספים לתרנגולת את הגרון. זה מה שאני הולכת לעשות. אתה צודק הפסיכיאטר שלי לא אשם, וגם לא חולה רוח, השכנה שלי היא החולת רוח המשוגעת ואני הולכת לירצוח אותה. ודרך אגב אמרתי לה את זה היום על הבוקר. זה היה הבוקר טוב שלי אליה. החתיכת בת זונה המשוגעת הזו מענה אותי פה שנים, כול דבר שיענה אותי היא תעשה היום אני פשוט אהרוג אותה, אחרי סבל של שנים על גבי שנים מימנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• די חאלאס

שמוליק
    23/10/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו