שאלה בהולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בהולה
    בעיה
    24/10/2012

שלום. אחותי בת ה25 התחילה לקחת כדורים. היא לוקחת אסיבל, מירו,קלונקס וזיפרסקה.
    היא התחילה ליטול את התרופות לפני חודש וחצי ואת המירו לפני שבועיים וחצי. בזמן האחרון נראה שהיא יותר טוב. ממצב של שכיבה תמידית ודיכאון חזק היא עברה למצב של קצת יותר מדברת קצת יותר מצליחה לצאת. היא הייתה מאוד חולה פתאום לאיזה דלושה ימים. הקאות קושי בנשימה כאבים ברגליים וגם כאילו חזר הדיכאון..
    אתמול המצב השתפר בהרבה והיום בבוקר כששאלתי אותה לשלומה פתאום שלחה לי אס אם אס ״אני בסדר ואני הולכת להירשם ללימודים שמתחילים ב28״.אני רוצה לדעת האם זה נורמאלי?! או שזאת השפעה של הכדורים שנותנים לה כוח? אבל בכאלו עליות וירידות? האם עלי להיות מודאגת? יש לה פסיכיאטרית שכשהיא נהייתה חולה המליצה להפסיק את המירו עד להתייצבות או בדיקות דם ולקחת שני אסיבל ביום. אבל הייתי דמחה לקבל עוד תשובות וחוות דעת. מה תעתכם?! עלי לדאוג מעליה פתאומית כזו של מצב הרוח? בבקשה לענות לי בדחיפות. אין לנו הורים וכני המבוגרת האחראית עליה..
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בהולה

הוספת תגובה

• שאלה בהולה - תגובה

ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור
    24/10/2012

שלום רב,
    קודם כל משמח מאוד שמצבה של אחותך השתפר. מהודעתך ועל סמך הטיפול התרופתי שקיבלה, לא ניתן להסיק מסקנות לגבי מחלתה ולהבין מהו מהות השיפור והאם מדובר בשיפור אמיתי או לסירוגין, שינוי בתסמינים שלא בהכרח מעיד על שיפור (למשל מעבר מדיכאון למצב מני). בכל מקרה, כדי להעריך את מצבה הנוכחי ולהיות בטוחים שהטיפול שמקבלת הוא נכון ומתאים, חשוב להיות במעקב מסודר אצל הרופא המטפל של אחותך ובמקרה של ספקות, לפנות לחוות דעת נוספת של איש מקצוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו