מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בהולהבעיה24/10/2012
שלום. אחותי בת ה25 התחילה לקחת כדורים. היא לוקחת אסיבל, מירו,קלונקס וזיפרסקה.
היא התחילה ליטול את התרופות לפני חודש וחצי ואת המירו לפני שבועיים וחצי. בזמן האחרון נראה שהיא יותר טוב. ממצב של שכיבה תמידית ודיכאון חזק היא עברה למצב של קצת יותר מדברת קצת יותר מצליחה לצאת. היא הייתה מאוד חולה פתאום לאיזה דלושה ימים. הקאות קושי בנשימה כאבים ברגליים וגם כאילו חזר הדיכאון..
אתמול המצב השתפר בהרבה והיום בבוקר כששאלתי אותה לשלומה פתאום שלחה לי אס אם אס ״אני בסדר ואני הולכת להירשם ללימודים שמתחילים ב28״.אני רוצה לדעת האם זה נורמאלי?! או שזאת השפעה של הכדורים שנותנים לה כוח? אבל בכאלו עליות וירידות? האם עלי להיות מודאגת? יש לה פסיכיאטרית שכשהיא נהייתה חולה המליצה להפסיק את המירו עד להתייצבות או בדיקות דם ולקחת שני אסיבל ביום. אבל הייתי דמחה לקבל עוד תשובות וחוות דעת. מה תעתכם?! עלי לדאוג מעליה פתאומית כזו של מצב הרוח? בבקשה לענות לי בדחיפות. אין לנו הורים וכני המבוגרת האחראית עליה..
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בהולה - תגובה
ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור24/10/2012שלום רב,
קודם כל משמח מאוד שמצבה של אחותך השתפר. מהודעתך ועל סמך הטיפול התרופתי שקיבלה, לא ניתן להסיק מסקנות לגבי מחלתה ולהבין מהו מהות השיפור והאם מדובר בשיפור אמיתי או לסירוגין, שינוי בתסמינים שלא בהכרח מעיד על שיפור (למשל מעבר מדיכאון למצב מני). בכל מקרה, כדי להעריך את מצבה הנוכחי ולהיות בטוחים שהטיפול שמקבלת הוא נכון ומתאים, חשוב להיות במעקב מסודר אצל הרופא המטפל של אחותך ובמקרה של ספקות, לפנות לחוות דעת נוספת של איש מקצוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)