מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריחה בשל נטילת מירו.נטלי24/10/2012
לפני כשנה התחלתי טיפול במירו. כעבור זמן מה הייתה לי פריחה שבאה והלכה בעיקר ברגליים ובידיים (מן עיגולים אדומים). הלכתי לרופאת עור שלא ידעה בדיוק מה יכול להיות המניע וחשבתי שזה בגלל זיעה שכן זה קרה יותר בתקופת הקיץ.
לפני כשבועיים וחצי הפסקתי את הטיפול אחרי התייעצות עם פסיכיאטרית וכשהמצב שלי התדרדר לנדודי שינה הבנו שזה הזיק לגוף שלי, אז חזרתי לקחת את הכדור שלשום מהמינון הנמוך. הבעיה ששוב התחילה פריחה, ועכשיו אני מבינה שככל הנראה זה דווקא בגלל זה.
העניין הוא שמלבד פריחה אין לי כלום - לא כואב, לא בחילות ולא שום דבר אחר. הפריחה עצמה גם לא מגרדת והיא באה והולכת.
האם בכל זאת זה עלול להיות מסוכן לגוף? או שבגלל שלא לקחתי תקופה מסוימת ושוב התחלתי זה כאילו נחת בבום על הגוף שלי?
מחכה לתשובה בהקדם! תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה בשל נטילת מירו. - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור28/10/2012באם מדובר בתגובה אלרגית לתרופה אסור להמשיך ויש צורך להפסיק אותה.
מירו עלול להוריד ספירת דם לבנה , WBC , יש לברר זאת מול רופא משפחה, בדיקות ??
בהצלחה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)