פריחה בשל נטילת מירו.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריחה בשל נטילת מירו.
    נטלי
    24/10/2012

לפני כשנה התחלתי טיפול במירו. כעבור זמן מה הייתה לי פריחה שבאה והלכה בעיקר ברגליים ובידיים (מן עיגולים אדומים). הלכתי לרופאת עור שלא ידעה בדיוק מה יכול להיות המניע וחשבתי שזה בגלל זיעה שכן זה קרה יותר בתקופת הקיץ.
    לפני כשבועיים וחצי הפסקתי את הטיפול אחרי התייעצות עם פסיכיאטרית וכשהמצב שלי התדרדר לנדודי שינה הבנו שזה הזיק לגוף שלי, אז חזרתי לקחת את הכדור שלשום מהמינון הנמוך. הבעיה ששוב התחילה פריחה, ועכשיו אני מבינה שככל הנראה זה דווקא בגלל זה.
    העניין הוא שמלבד פריחה אין לי כלום - לא כואב, לא בחילות ולא שום דבר אחר. הפריחה עצמה גם לא מגרדת והיא באה והולכת.
    האם בכל זאת זה עלול להיות מסוכן לגוף? או שבגלל שלא לקחתי תקופה מסוימת ושוב התחלתי זה כאילו נחת בבום על הגוף שלי?
    מחכה לתשובה בהקדם! תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריחה בשל נטילת מירו.

הוספת תגובה

• פריחה בשל נטילת מירו. - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    28/10/2012

באם מדובר בתגובה אלרגית לתרופה אסור להמשיך ויש צורך להפסיק אותה.
    מירו עלול להוריד ספירת דם לבנה , WBC , יש לברר זאת מול רופא משפחה, בדיקות ??
    בהצלחה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו