שוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוב
    דרי
    24/10/2012

היי,כתבתי קודם וקיבלתי תשובה לא רלוונטית. אחדד את העניין והדאגה שלי.
    אחותי בת 25 והיא התחילה טיפול תרופתי. עד לפני יומיים הייתה עוד די שקועה במיטה והיום פתאום החליטה שהיא הולכת לעבוד והלכה ונרשמה בחיפזון ללימודים שמתחילים ב28.. האם יכול להיות שהכדורים נותנים לה כוח שהוא מוגזם? או מסוכן? נראה לי שזה קיצוני מידי השינוי בין הזומביות לבין הקפיצה שקוראת עכשיו. האם עלי לדאוג? יכול להיות שהיא קיבלה איזה כוח ותתאבד נגיד? בבקשה לא לענות לי לפנות למישהו אחר-יש לנו פסיכיאטרית ואני רק רוצה לקבל חוות דעת נוספת. היא לוקחת מירו,אסיבל,זיפרסקה וקלונקס.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שוב

הוספת תגובה

• שוב - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    28/10/2012

יש קושי לענות באופן מקצועי וחד משמעי, ללא הכרות של העבר הנפשי ומצב הנפשי הנוכחי ( סטאטוס נוכחי). תרופות נוגדות דיכאון, כגון מירו, תיאורתית יכולות להוביל להחמרה מאנית - פסיכוטית ואכן יש צורך בניטור ומעקב רופא מטפל , אשר מכיר את המטופלת ויכול לזהות שינוי קליני מקדים.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו