מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שובדרי24/10/2012
היי,כתבתי קודם וקיבלתי תשובה לא רלוונטית. אחדד את העניין והדאגה שלי.
אחותי בת 25 והיא התחילה טיפול תרופתי. עד לפני יומיים הייתה עוד די שקועה במיטה והיום פתאום החליטה שהיא הולכת לעבוד והלכה ונרשמה בחיפזון ללימודים שמתחילים ב28.. האם יכול להיות שהכדורים נותנים לה כוח שהוא מוגזם? או מסוכן? נראה לי שזה קיצוני מידי השינוי בין הזומביות לבין הקפיצה שקוראת עכשיו. האם עלי לדאוג? יכול להיות שהיא קיבלה איזה כוח ותתאבד נגיד? בבקשה לא לענות לי לפנות למישהו אחר-יש לנו פסיכיאטרית ואני רק רוצה לקבל חוות דעת נוספת. היא לוקחת מירו,אסיבל,זיפרסקה וקלונקס.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוב - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור28/10/2012יש קושי לענות באופן מקצועי וחד משמעי, ללא הכרות של העבר הנפשי ומצב הנפשי הנוכחי ( סטאטוס נוכחי). תרופות נוגדות דיכאון, כגון מירו, תיאורתית יכולות להוביל להחמרה מאנית - פסיכוטית ואכן יש צורך בניטור ומעקב רופא מטפל , אשר מכיר את המטופלת ויכול לזהות שינוי קליני מקדים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)