לשים דברים בפי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשים דברים בפי
    מתוקה
    24/10/2012

אני שמתי לב כבר שבועות ספורות שיש פה אנשים שגרים לידי ופשוט לא נותנים לי להגיד את אשר אני רוצה, הם כאילו שמים מילים בפי ויוצרים מצב שבו אני ניראת כמו קריקטורה. האם רצוי לגשת עם זה למישטרה או למרכזי בריאות הנפש או שמה שכן חשבתי עליו זה פשוט להביא להם עבריין שידקור אותם בתוך הבית שלהם. שיכנס לבית שלהם בכוח, אם יפתחו את הדלת אז יפתחו ואם לא יפרוץ להם את הדלת ופשוט ידקור אותם. מה דעתך דורשת תשובה דחופה, כי אני מרגישה פה ממש מחורפנת. אני אומרת לך אני אנקוט בסוף בצעדים קיצוניים כי כול יום הופך פה בחיי למסוייט עד למצב שאני לא מסוגלת ליסבול. וחוץ מלהכניס מילים בפי הם גם מאלצים אותי ליפתוח להם את הדלת וניכנסים לבית שלי ומיתפרצים עלי ומאשימים אותי בכול מיני האשמות שווא ,דברים שאין לי ביכלל מושג על מה הם מדברים. ממש חיי נהפכו לגיהנום. אני פשוט שוקלת לידקור את כול האנשים שיכנסו לביתי בכוח ואת כול אלה שבמיקרה יפגשו איתי בכול מיני מקומות וישימו בפי מילים העבריין שאני הביא אליהם הביתה, הוא ישים בפיהם מילים וידקור אותם. אנשים פה ממש הישתגעו. בושה וחרפה כול המקום שבו אני גרה. שם המקום אזור. ואם הדבר לא יפסק בימים הקרובים אני פשוט שהרי זה פשוט הביא לאנשים עבריין הכניס אותו לבית שלהם והוא ידקור אותם. מה עושים במצב מופרע כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לשים דברים בפי

הוספת תגובה

• זו שאלה דחופה דורשת הסבר.

מתוקה
    25/10/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו