שילוב תרופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב תרופות
    מודאגת
    27/10/2012

שלום

אני מטופלת ברמרון 15
    ציפרלקס 20
    ליריקה 75

כבר מעל שנה

לאחרונה הייתה החמרה במצבי הרוח הדכאון והחרדות

והרופא הוסיף לי למיקטל במינון מינימלי

שתיתי במשך כ-4 ימים
    והרגשתי מאוד מוזר,
    מעופפת, התגברות חרדות מעורב עם דיכאון ,
    לחץ ,בלבול והרגשה מוזרה..

הפסקתי אחרי 4 ימים אך המצב לא השתנה,
    כבר שבוע לא נוטלת למיקטל
    וסובלת מחרדה קשה,
    שמתבטאת בדופק של 100 פעימות לדקה ברוב היום

האם זה לא מסוכן ??

האם הלמיקטל לא התנקה מהדם ?
    או שזה בכלל לא קשור אחד לשני

אודה לתגובה בהקדם..
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שילוב תרופות

הוספת תגובה

• למודאגת אל תהיי כול כך מודאגת. ברגע

מתוקה
    27/10/2012

שאת מפסיקה ליטול כדור מסויים ההשפעה של אותו כדור נעלמת עם הזמן. אז אצל אחד זה לוקח יומיים, אצל אחר זה לוקח שבוע, ואולי אצלך שבועיים אהיי סבלנית, והסירי כול דאגה מליבך. החיים יפים השמים כחולים והשמש זורחת לכי לך לטייל ,לכי לים, לבריכה לשופינג בקניון לכי תעשי לעצמך דברים שעושים לך טוב בחיים וכך תשכחי מהכדורים הללו, ההשפעה שלהן תיתפוגג לאט לאט ועימה אני מניחה גם הדאגה שלך.
    יום טוב מאמי, ואל תידאגי אף פעם, חיים רק פעם אחת ועל כן חבל למלות את חיינו בדאגות שווא, החיים יפים ,אולי סעי לאיזה טיול בחו"ל? טיולים ובילויים הם לדעתי התרופה הטובה ביותר לסבל ולאי נעימות בחיים שניגרמה כניראה מגורמים שאינם קשורים לנו, כמו במיקרה שלך. ואם תישאלי אותי אני ביכלל לא בעד כול הכדורים הפסיכיאטרים, זבל אחד גדול כול הכדורים האלה. אני הולכת להוריד מהתפריט היומי שלי את כול הכדורים הפסיכיאטרים שאני לוקחת וזאת אחרי שאעבור את כול סדרת ניתוחי המוח שהחלטתי לעבור. לעיתים יש פתרון כירורגי למחלות מסויימות , ואולי הוא עדיף על לקחת תרופות שגורמות לדאגה ולדיכאונות אפריים עקב הדאגות, הייתי ממליצה לך לחשוב על הכיוון. אני מאוד מרוצה מהניתוחים שעברתי. מבחינתי הם אלו שהצילו את חיי הניתוחים הללו, ובראשם מנתח המוח שלי, נשמה קטנה שלי, נשמה קטנה וטהורה. תאמין לי את תהיי כול כך מרוצה אחרי ניתוח שתעברי שתגידי איך לא חשבתי על זה קודם ואיך לא ראיתי אופציות אחרות לטיפול. שלעיתים אנשים נירתעים מהם רק ביגלל שזה ניתוח כירורגי, ועוד ניתוח מוח שזה נישמע דבר מפחיד. מאמי זה לא מפחיד ביכלל זה הדבר הכי טוב שאת יכולה לתת לעצמך בחיים. ניתוח מוח אחד שיפתור לעצמך את כול הבעיות האלה שלך. ואחריו תהיי הבן אדם הכי מאושר בעולם שהחזיר לעצמו את החיים שלו, ושקיבל את חייו שוב או לא שוב במתנה. החיים הם כמו מתנה ועלינו לדעת לנצלם ולהנות מהם כמה שאפשר, כי אף פעם דברים שחווינו בחיים לא יחזרו ומה שלא חווינו בתקופות מסוימות לא נוכל לעולם לחזור שוב לחוותם.
    אז בהצלחה בכול דרך שתיבחרי וזיכרי את אשר רשמה לך פה מתוקה ,זיכרי את דבריי טוב טוב כי יום אחד את תודי לי אם תעשי את אשר רשמתי לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על איזה ניתוח במוח את מדברת?!?!

GL
    28/10/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על הניתוח שלי לא שלה

מתוקה
    28/10/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שילוב תרופות - תגובה

ד''ר דבי פרס וינשטוק
    28/10/2012

שלום לך: שילוב לאמיקטל בטיפול עם נוגדי דיכאון היא שילוב ידוע ומוצלח- מטרתו לחזק את ההשפעה הנוגדת דיכאון של התכשירים האחרים-הלאמיקטל ספציפית נטול כמעט תופעות לואי ומה שאת מתארת = במיוחד אם המינון היה מאוד נמוך- לא כ''כ מתאים ללאמיקטל .
    מומלץ לחזור לרופא המטפל להיתיעץ עימו על המשך הטיפול ומינונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו