מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני שוקלת להפסיק את כול התרופותמתוקה30/10/2012
הפסיכיאטריות שאני לוקחת. ממש צחוק בדיחה. נעשתי קריקטורה ביגלל הפסיכיאטר שלי...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחי....ממש בושה. כול הפסיכיאטריה ניראת לי היום כמו בדיחה אחת גרועה. איך אתם ביכלל מיתיימרים לעזור כשאינכם עוזרים. בושה וחרפה. אני הולכת לטפל בכול הבעיות נפש שלי עם ניתוחי מוח. ממש עוולות ניגרמו לי מהפסיכיאטריה ועד עכשיו ברגע זה אני ניראת כמו קריקטורה ביגלל אנשים כמוכם שהם הם הקריקטורות האמיתיות. ביי ביי לכול הפסיכיאטריה ,ביי ביי לכול התרופות הטובות (גרועות) שניתנו לי שנים ולא טיפלו בעשירית ממחלתי, ביי ביי לפסיכיאטרים "הטובים" שנהנו מטיפוליהם או ליתר דיוק היתענו ביחד איתם. חבל באמת חבל שזה מה שקיבלו ממכם. כניראה שתחום הפסיכיאטריה מפגר בהרבה אחרי תחום ניתוחי המוח. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחי....איך סבלתי שנים עד גיל 38 שלא לצורך..חחחחחחחחחחחחחחחחחחי איך קורה ביכלל דבר כזה בושה.
אם איזה פסיכיאטר ירצה להגיב על דברי הוא מוזמן. רק שלא ניראה לי שכול כך יזיז לי כבר מה שירשום לי פה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני שוקלת להפסיק את כול התרופות - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור31/10/2012אני מצטער לשמוע על אכזבתיך.
אין ספק שיש מטפלים אשר לא תורמים לשם של המקצוע באופן חיובי, אך אין לי ספק שיש מספיק מטפלים , אשר עושים עבודתם נאמנה , עם רגש ואכפתיות.
היום הגישה הנכונה , לשאוף להשגת איכות חיים למטופל ככל שניתן , המטופל כשותף מלא לטיפול וכן חובה , התייחסות למרכיב הפסיכולוגי והסביבתי פרט לתרופות.
מאחל לך בריאות ופחות סבל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה ניתוח מוח ?
גבי31/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)