מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סוף הריון וציפרלקסחדווה31/10/2012
שלום אני בהריון שני סובלת מדיכאון די משמעותי. הרופאה רשמה לי ציפרלקס לפני חודשיים אבל טרם התחלתי לקחת. היום אני בחודש שביעי שבוע 28- האם ניתן לקחת עכשיו??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוף הריון וציפרלקס - תגובה
ד``ר יעקב חרמון31/10/2012שלום לך חדווה
בשלב הזה של הריונך,תינוקך סיים את שלב יצירת אברי גופו וכעת הוא עסוק בגדילתם...
שלב זה הינו קריטי פחות מבחינת התרופות שניתן לקחת-אם ממש סיבלך משמעותי ודורש טיפול!
ממליץ לך לפנות למרכז הטרטולוגי בירושלים אצל פרופ' הר נוי בכדי להוועץ באשר לתרופה שיש עימם הניסיון הגדול ביותר בהריון! כך תצמצמי באופן משמעותי סיבוכים אפשריים בהריון ובלידה וישנן תרופות כאלה למכביר..
תרגישי טוב והריון קל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
לי01/11/2012תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי שלבים ראשוניים של הריון?
מירה02/11/2012אני לוקחת את התרופה בחודשים האחרונים ואין לי רצון להפסיקה בהמשך. יחד עם זאת יש בי רצון להכנס להריון. האם יש בעיתיות עם כך? בתשובה שנתת קודם נוצר הרושם שיכולה להיות בעיה בשילוב הריון עם התרופה בשלבי התפתחות ראשוניים של העובר.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוף הריון וציפרלקס - תגובה
ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור01/11/2012שלום רב,
אין התווית נגד מוחלטת לשימוש בציפרלקס במהלך ההיריון, הסיכויים לנזק עוברי כתוצאה משימוש בתרופה זו הם נמוכים ביותר ו. יחד עם זאת, מאחר ההמלצה לטיפול ניתנה יחסית מזמן, כדאי לעבור הערכה חדשה ע"י הרופאה שהמליצה על הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)