סוף הריון וציפרלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוף הריון וציפרלקס
    חדווה
    31/10/2012

שלום אני בהריון שני סובלת מדיכאון די משמעותי. הרופאה רשמה לי ציפרלקס לפני חודשיים אבל טרם התחלתי לקחת. היום אני בחודש שביעי שבוע 28- האם ניתן לקחת עכשיו??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוף הריון וציפרלקס

הוספת תגובה

• סוף הריון וציפרלקס - תגובה

ד``ר יעקב חרמון
    31/10/2012

שלום לך חדווה
    בשלב הזה של הריונך,תינוקך סיים את שלב יצירת אברי גופו וכעת הוא עסוק בגדילתם...
    שלב זה הינו קריטי פחות מבחינת התרופות שניתן לקחת-אם ממש סיבלך משמעותי ודורש טיפול!
    ממליץ לך לפנות למרכז הטרטולוגי בירושלים אצל פרופ' הר נוי בכדי להוועץ באשר לתרופה שיש עימם הניסיון הגדול ביותר בהריון! כך תצמצמי באופן משמעותי סיבוכים אפשריים בהריון ובלידה וישנן תרופות כאלה למכביר..
    תרגישי טוב והריון קל!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

לי
    01/11/2012

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לגבי שלבים ראשוניים של הריון?

מירה
    02/11/2012

אני לוקחת את התרופה בחודשים האחרונים ואין לי רצון להפסיקה בהמשך. יחד עם זאת יש בי רצון להכנס להריון. האם יש בעיתיות עם כך? בתשובה שנתת קודם נוצר הרושם שיכולה להיות בעיה בשילוב הריון עם התרופה בשלבי התפתחות ראשוניים של העובר.

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוף הריון וציפרלקס - תגובה

ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור
    01/11/2012

שלום רב,
    אין התווית נגד מוחלטת לשימוש בציפרלקס במהלך ההיריון, הסיכויים לנזק עוברי כתוצאה משימוש בתרופה זו הם נמוכים ביותר ו. יחד עם זאת, מאחר ההמלצה לטיפול ניתנה יחסית מזמן, כדאי לעבור הערכה חדשה ע"י הרופאה שהמליצה על הטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו