מירו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מירו
    לימור
    31/10/2012

שלום רב , אני נוטלת כבר 6 שנים מירו ולפני שבוע החלטתי להפסיק לאחר שירדתי בהדרגה במינון , ויש לי תופעות כמו ירידה בתאבון,חוסר תאבון,בחילות,נדוי שינה ואפילו חוסר שקט רציתי לשאול אם זה יעלם עם הזמן ותוך כמה זמן? בתודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מירו

הוספת תגובה

• מירו - תגובה

ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור
    04/11/2012

שלום לימור,
    בדומה להתחלת הטיפול בנוגד דיכאון, גם הפסקתו חייבת להיות מתוכננת היטב. חשוב להעירך את המצב הנפשי של המטופל לפני הספקת הטיפול תוך התייחסות לגורמי סיכון לחזרתם של התסמינים של דיכאון / חרדה לאחר ההפסקה של התרופה. באופן כללי, הפסקתם של מרבית נוגדי דיכאון, כולל מירו, אינה כרוכה בתסמיני גמילה או תופעות לוואי כלשהן. לא ברור האם התסמינים שתיארת קשורים להפסקת התרופה, לגורם גופני אחר או מהווים סימן לבעיה נפשית שמחייבת טיפול. אני ממליצה לך להתייעץ עם איש מקצוע כדי להעריך טוב יותר את מצבך ולהחליט לגבי המשך הטיפול או דרך הפסקתו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו