מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- OCD,סכיזופ רגיז ונזעי חשמליוחאי01/11/2012
סובל שנים מ-OCD וסכיזופרניה,וב-3 השנים האחרונות,גם ממעי רגיז ומשלפוחית רגיזה.
הייתי כבר בכל הבדיקות,ולא נמצא שום ממצא פיזי לא תקין.
קיבלתי בעבר טיפול בחשמל,כאשר הייתי בתוך דיכאון ופסיכוזה קשים,והרופאים לא ידעו מה לעשות איתי יותר.
למרות שיש התקדמות בטיפול של המעי והשלפוחית הרגיזים,אני מרגיש שחוק,ומפחד לאבד את מקום העבודה שלי בגלל זה.
חשבתי על טיפול חוזר בחשמל,כי אני כל היום רק חושב על זה שאני צריך להתפנות,שוטף המון ידיים בגלל זה,וכו'.
האם טיפול בנזעי חשמל יכול לעזור לי גם היום?
האם אפשר לעשות אותו במסגרת אמבולטורית?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר OCD,סכיזופ רגיז ונזעי חשמל - תגובה
ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור04/11/2012שלום רב,
באופן כללי, הטיפול בנזעי חשמל הוא טיפול יעיל במקרים של דיכאון קשה ומצבים פסיכוטיים סוערים והוא לא משמש לטיפול בהפרעה טורדנית כפייתית (OCD) ולא יעיל במחלה זו. כיום, למיטב ידיעתי לא ניתן לקבל טיפול בנזעי חשמל באופן אמבולטורי, אלא רק במסגרת אשפוז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)