תופעות לוואי ידועות של הפבוקסיל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לוואי ידועות של הפבוקסיל
    רון
    04/11/2012

שלום רב אני בן 33 סובל מחרדות ו ocd ללא טקסים לפני כחצי שנה הייתי מטופל בציפרמיל 20 מ"ג בשילוב עם סימבלתה 30 מ"ג והרגשתי מעולה ,מכיוון שהיה לי ניסיון טוב מאוד עם ציפרמיל בעבר הורדתי את הסימבלתה ומאז החל סיוט שטרם הגיע לסיומו משום מה הציפרמיל שעבד בעבר נהדר במינון של 40 מ"ג לא עבד טוב הכדור הוחלף לפריזמה 40 מ"ג לתקופה של חודש וחצי וגם לצערי עקב אותה הסיבה
    לאחריו נטלתי כחודשיים אנפרניל 150 מ"ג הכדור היה בעל תופעות לוואי קשות אך הוריד מאוד את החרדה ואת המחשבות הטורדניות אך עדיין לא חשתי במיטבי בהתייעצות עם הפסיכיאטר הוחלף הכדור לפבוקסיל שהמטרה היא להגיע ל 200 עתה אני נוטל כבר 3 ימים 100 אני חש שהחרדות חזרו דופק מואץ ,מחשבות טורדניות לא באותה עוצמה עייפות סחרחורת וכאבי בטן והכי מפחיד מעיין הגברה של הדיכאון
    האם אלו תופעות לוואי ידועות של הפבוקסיל תוך כמה זמן הן אמורות לחלוף והאם ייתכן שאני חווה את התופעות לוואי של ההורדה של האנפרניל ,המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פבוקסיל - תגובה

ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור
    05/11/2012

שלום רון,
    אכן, סביר להניח שבשלב זה של הטיפול מדובר בתופעות לוואי והן צפוייות לחלוף תוך שבוע-שבועיים. יתכן שגם יש תרומה של הפסקת הטיפול באנפראניל, אך זה פחות סביר. בכל מקרה, בשלב זה יש להיעזר בסבלנות ובמידת הצורך להשתמש בכדורי הרגעה (כמו למשל קלונקס או לוריוון) שיעזרו לך להתמודד עם החרדה בתקופת ההסתגלות לתרופה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו