להפסיק ציפרלקס התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להפסיק ציפרלקס התייעצות
    דנה
    05/11/2012

שלום,
    מתמודדת עם מחשבות אובססיביות כמעט 7 שנים ובשנה האחרונה החמירו כי ניהלת קשר רומנטי עם משהו מחו"ל., ב- 9 חודשים אחרונים החלטתי לקחת ציפרלקס בשל המלצת פסיכאטר ופסיכולוג, בהתחלה 10 אח"כ 20 אח"כ 30, לפני חודש ירדתי ל- 20 ועכשו ל- 10 מ"ג , כיום אני נשואה בחו"ל ומרגישה יותר טוב. ולכן אני רוצה להפסיק לגמרי.
    העניין הוא תמיד היו חלומות מוזרים עכשו יותר אינטנסיבי ואני קמה תמיד מלאת זיעה. והחלומות מרגישים כה אמיתיים מוזרים ומפחידים.
    אני כרגע על 10 כ- שבוע וחצי ואני רוצה להפסיק לגמרי מה עליי לעשות?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להפסיק ציפרלקס התייעצות

הוספת תגובה

• להפסיק ציפרלקס התייעצות - תגובה

ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור
    05/11/2012

שלום ענת,
    בדומה להתחלת הטיפול התרופתי, גם הספקתו מחייבת הערכה של איש מקצוע. לפני שמקבלים את ההחלטה, יש להעריך את המצב הנפשי הנוכחי וגם להייחס למצבך בעבר, כמה זמן סבלת מתסמינים האובססיביים, כמה זמן לקח עד שהתרופה השפיעה, האם היו מצבים דומים בעבר ושאלות רבות אחרות. המטרה היא בסופו של דבר למנוע הישנותם של התסמינים ולא להפסיק את הטיפול מוקדם מידי. בכל מקרה, הפסקת התרופה בבת אחת לא כרוכה בתסמיני גמילה או תופעות לוואי, אך כאמור, הפסקה מודמת מידי מעלה סיכוי להופעתם של התסמינים מחדש. התופעות שתיארת של הזעה מוגברת וחלומות ערים, אלו הן תופעות לוואי של ציפרלקס שהינן שכיחות אך לא מסוכנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו