מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרוקוולשירלי06/11/2012
הי שלום..מזה שחודשיים אני יוצאת עם בחור שלוקח סרוקוול מאז גיל 17 שהיו.תופעות בבית ספרו שגרמו לו להכנס לדכאון או סיפור על סרט מפחיד שראה וסיפר לי שהוא פחד פעם והיו לו סיוטים ואיך זה השפיע עליו..לא מזמן אמר לי שהוא "פוחד מהפחד" נשמע מוזר...וגם שבשבוע שבועיים האחרונים הוא אמר לי שחזרו אליו החוויות מפעם ועכשיו הוא בקושי מתקשר איתי וכיאילו אני מרגישה שמשהו לא בסדר כאן הוא אפילו כבר לא מתגעגע אלי כמו בהתחלה...אז השאלה שלי האם זה משו שיקח מלא זמן עד שישוב לעצמו ? להישאר איתו ? כי כבר היו כמה מקרים שאמר לי שבלעדי לא שווה לו לחיות ושבלעדי הוא כלום ואין לו טעם לחיות ..זה הפחיד אותי..מה אני אמורה לעשות ? אני גם פוחדת שיעשה לעצמו משהו אם ניפרד! בברשה תעזרו לי !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך למה שכתבתי
שירלי06/11/2012הוא כרגע בן 25 ולא הפסיק את הכדורים...יש אפשרות שיפסיק אחרי כמה זמן לקחת אותם ..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך למה שכתבתי - תגובה
ד``ר יעקב חרמון06/11/2012שלום לך
אינני יודע מה יהיה ביחסים ביניכם...מי יודע?
מה שכן אני יודע שכדאי לעזור לו אם הוא זקוק לזה..
לסייע לצוות הרפואי...עד שזה יעבור...זה הפיך! בד'כ!
שירגיש טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)