סרוקוול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרוקוול
    שירלי
    06/11/2012

הי שלום..מזה שחודשיים אני יוצאת עם בחור שלוקח סרוקוול מאז גיל 17 שהיו.תופעות בבית ספרו שגרמו לו להכנס לדכאון או סיפור על סרט מפחיד שראה וסיפר לי שהוא פחד פעם והיו לו סיוטים ואיך זה השפיע עליו..לא מזמן אמר לי שהוא "פוחד מהפחד" נשמע מוזר...וגם שבשבוע שבועיים האחרונים הוא אמר לי שחזרו אליו החוויות מפעם ועכשיו הוא בקושי מתקשר איתי וכיאילו אני מרגישה שמשהו לא בסדר כאן הוא אפילו כבר לא מתגעגע אלי כמו בהתחלה...אז השאלה שלי האם זה משו שיקח מלא זמן עד שישוב לעצמו ? להישאר איתו ? כי כבר היו כמה מקרים שאמר לי שבלעדי לא שווה לו לחיות ושבלעדי הוא כלום ואין לו טעם לחיות ..זה הפחיד אותי..מה אני אמורה לעשות ? אני גם פוחדת שיעשה לעצמו משהו אם ניפרד! בברשה תעזרו לי !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרוקוול

הוספת תגובה

• המשך למה שכתבתי

שירלי
    06/11/2012

הוא כרגע בן 25 ולא הפסיק את הכדורים...יש אפשרות שיפסיק אחרי כמה זמן לקחת אותם ..?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך למה שכתבתי - תגובה

ד``ר יעקב חרמון
    06/11/2012

שלום לך
    אינני יודע מה יהיה ביחסים ביניכם...מי יודע?
    מה שכן אני יודע שכדאי לעזור לו אם הוא זקוק לזה..
    לסייע לצוות הרפואי...עד שזה יעבור...זה הפיך! בד'כ!
    שירגיש טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו