מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאוןהילה06/11/2012
שלום רב,
אני בת 37 נשואה+3 (נשואה מגיל 21). במשך כל תקופת חיי אני חשה עליות ומורדות בחיי הן בפן האישי והן בפן המקצועי - היחסים עם בעלי עולים על שרטון פעמים רבות שאנו שוקלים אפילו "לפרק" את החבילה.
אני נוטה לחוש דיכאון, עצבות, עצבנות שמתבטאת בתגובות קיצוניות של צעקות וזריקת חפצים בבית בכי בלתי פוסק וחוסר רצון לקום מהמיטה בבוקר.
כבד לי בחיים והייתי רוצה לדעת עם מי אני יכולה לשוחח או מה אני יכולה לקחת מבחינת תרופות כדי לתת לי הרגשה קלה יותר ורגועה. אני מרגישה שהגוף לי לא עומד יותר בעומס ושאני עומדת לקרוס.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון - תגובה
ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור06/11/2012שלום הילה,
מהודעתך עולה כי את חווה מצוקה וקושי לווסת רגשות, בייחוד רגשות שליליים. הסיבות לכך יכולות להיות שונות וביניהן דיכאון, קווי אופי ודפוסי התנהגות נוקשים שלא מאפשרים גמישות הסתגלות טובה יותר למצבי חיים שונים. כדי לעזור לך להתמודד, קודם כל חשוב לאבחן את הבעיה ובהתאם לכך למצוא פתרון. סביר להניח שתוכלי להיעזר בטיפול פסיכולוגי ובמידת הצורך גם בתרופות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)