צריך עזרה דחוף!!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך עזרה דחוף!!!!!!
    סתם אחד
    03/03/2008

שלום
    הבעיה שלי היא קצת מורכבת בגלל שאני לא ממש יודע מה הבעיה אצלי
    אני ינסה להיות כמה שיותר ברור ובבקשה תנסו לעזור ליייי
    עובר לי כל הזמן מחשבות בראש. אפילו אם אין ממש מחשבות עובר כל הזמן אצלי משהו בראש. כל הזמן משהו מטריד אותי.
    הלכתי לפסיכיאטרית ולצערי היא לא איבחנה אצלי משהו. ברור לי כל כך שיש לי בעיה... אני כל כך סובל. היא שאלה אותי אם היו לי מחשבות על התאבדות ואמרתי לה שלא... אני לא יודע למה.
    אבל כן היו לי וכשהמצב אצלי מחמיר אני שוב עכשיו שוקל את האפשרות הזאת
    המצב היחיד בו אני מרגיש טוב הוא בזמן שאני יושן או קצת זמן אחרי השינה כל עוד אני לא יכול לחשוב על כלום. אני חושב שאם לא היה לי את השינה שנותן לי מן הפסקה מהיום המענה הזה הייתי מזמן מתאבד. כשאני מדבר עם מישהו אני חושב על איך אני מדבר איתו ואם דיברתי איתו כמו שצריך. זה קצת נשמע מוזר. אם נגיד מישהו שואל אותי משהו אז אני סתם נותן דעה... אין לי דעה משלי אני לא חושב באמת מה נכון ומה לא... למרות שאני יודע להבדיל בין מה נכון ומה לא. אני ינסה לתת דוגמא כמה שיותר קרובה: בן אדם שהוא סטרייט הוא לא נמשך לבנים. מצד שני הוא יכול להבדיל בין גבר חתיך לגבר שלא ניראה טוב. ככה אני מרגיש. אני מרגיש נעול עם עצמי... אני מפחד להסתכל לאנשים בעיניים. במיוחד כאלה שאני מכיר או מכבד אותם. אני כאילו מפחד שאם אני אתקשר איתם אפילו במבט אני יאכזב אותם... לא בידיוק יאכזב אלא לא ירצה אותם ולא "יצא טוב" ויעשה עליהם רושם רע... זה הכי קרוב למה שאני יכול לתאר
    המצב שלי ממש רע בבקשה תנסו לעזור לי....... הסבל שלי כל כך נורא ))):

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריך עזרה דחוף!!!!!!

הוספת תגובה

• סליחה

סתם אחד
    03/03/2008

היא (הפסיכיאטרית) איבחנה אצלי הייפרטנשין... לא יודע אם זה עוזר
    תודה בכל מקרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד "חומר" עלי

סתם אחד
    03/03/2008

אני מצטער.. אבל נזכרתי בעוד משהו
    הרבה פעמים אני מדמיין את עצמי מדבר עם אנשים... ממש את החיים אני מדמיין לדוגמא שעכשיו אני בא לחבר שלי ומספר לו משהו... והוא עונה לי וממש ככה אני מדמיין המוןןן...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר ערן ואדים הראל
    05/03/2008

ע"פ התאור נראה שאתה מתוח מאוד בעיקר מול אנשים אחרים. זה לא המקום לתת אבחנה אך ניכר שאתה במצוקה וזקוק לעזרה. לא הצלחתי להבין אם אתה נוטל תרופות כלשהן או נמצא בטיפול סדיר. אני ממליץ לך לפנות בהקדם לפסיכיאטר כי ניתן לעזור לך.
    בברכה,
    דר' הראל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו