שימוש בציפרלקס לחרדות ודיכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש בציפרלקס לחרדות ודיכאון
    אנונימי
    07/11/2012

אני משתמש במשך מספר חודשים בציפרלקס 10 מ"ג עקב חרדות,התקפי פאניקה ודיכאון, לאחר תקופה של חודשיים המצב התייצב אך התחלתי להרגיש עייף מאוד וקושי רב להתרכז ולזכור דברים, בהתחלה ניסיתי מינון של חצי כדור ביום והלחצים בחזה והחרדות חזרו, חזרתי לכדור ביום ואז שוב הרגשתי שקשה לי להתרכז ולתפקד אך החרדות נעלמו והרגשתי אדיש לדברים, אז עברתי ליום כדור יום חצי, לקח לי בערך שבועיים שלושה עד ששוב התחלתי להרגיש פתאום דיכאון שוב ומדי פעם חרדות אך מצד שני אני מרגיש יותר מרוכז וזוכר טוב הרבה יותר ממקודם, האם אני צריך לחזור באופן קבוע ל-10 מ"ג ביום כדי להתייצב? ואם כן האם יש משהו שיכול לעזור בקטע של הריכוז והזכרון והעייפות הקשה עם הציפרלקס שמצד אחד אהנה מהיתרונות שלו אך לא אסבול מהתופעות הללו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאנונימי

GL
    07/11/2012

* את המינונים של הכדורים אתה העלת והורדת לפי המלצת פסיכיאטר או לפי "הרגשה אישית" שלך?

* אני מניח שהפסיכיאטר במקרה הצורך ישנה את המינון או אפילו יחליף את הכדור. אבל בפורום קשה להגיע להחלטות איזה כדור מתאים ואיזה מינון כי הפסיכיאטר פה לא מכיר את המקרה שלך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו