מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עושיםאלמונית08/11/2012
אני בת 22 לס מהמרכז, בגיל צעיר חוויתי חוויות נטישה ויש לי חרדות עד היום בנושא.
אני נכנסת לקשרים תלותיים ואובססיבים , מוצפת רגשות קנאה גם כלי חברות שלעבר, ומנוהלת על ידי הפחדים של להשאר לבד, מרגישה חנוקה וחסרת שמחה
יש לי מעט הפרעות קשב גם כן
חשבתי לקחת תרופות להקלת המתח ולאזן קצת את צורת חיי וההשפעות הרגשיות שמטלטלות אותי, אך יש לי חששות מתלות בתרופות והשאבות למינונים שהולכים ועולים,
האם יש תרופה שיחסית עם השפעה קלה, משהו שיאפשר לי לאזן קצת יותר את החיים שלי ולא להסחף כמו עלה ברוח לכל כיוון שלילי של קנאות או אובססיות
משהו שיאפשר לי יותר בשקט לחזק את הדברים החיוביים שהייתי רוצה לעשות\
תרופה שאפשר יהיה גם אחר כך להפסיק לקחת אותה ולא כזאת שזאת חתונה קטולית עם השפעות שליליות בזמן סיום לקיחתה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עושים - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור12/11/2012לדעתי ניתן לנסות תרופה ממשפחת SSRI, כגון ציפראלקס, פריזמה וכו...
תפני לרופא משפחה ותדוני בכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפרלקס זה ממש מתאים למצבים כאלו
מורלה13/11/2012גם אני הייתי פעם drama queen. ציפרלקס מכבה לך את ערוץ הטלנובלות בראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה תופעות לוואי היו לךעם הצירפלקס
GL13/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמזלי הרב לא היו לי תופעות לוואי
מורלה14/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)