מודעות לסביבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודעות לסביבה
    מתוקה
    08/11/2012

אני שנים לא היה מעניין אותי מה חושבים עלי, והיום אחרי שנים פתאום לאיפה שאני לא הולכת אני מרגישה שאחרי כול מישפט או משהו שאני אומרת צוחקים עלי אנשים. כאילו
    יש משהו מצחיק באיך שאני פועלת ומדברת בחיים, אין לי מושג מה גורם לאנשים ליצחוק עלי, באמת אין לי מושג ולמה בן אדם צריך לצחקק למישהו מאחורי הגב, זה הרי מעשה לא יפה. כאילו אין לאנשים קצת נימוס? תאמת זה לא מעניין אותי למה מצחקקים עלי, כי שנים פה באזור מגורי צחקו עלי ועל מחלותי, וחיפשו ליראות את המחלות שבי. אני לא מתעניינת במה שחושבים עלי כי זה אף פעם לא עיניין אותי. אבל יש הבדל גדול בין מה שחושבים לבין לצחקק על כול מילה שבן אדם אומר. אני מרגישה שאני גרה במקום משוגע עם אנשים חולי רוח, ממש לא נעים לגור פה. מה אתה מייעץ לי לעשות? ממש אי אפשר להוציא פה מילה מהפה במקום הזה....ממש לא לעניין הדבר הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודעות לסביבה

הוספת תגובה

• המשך למודעות לסביבה.

מתוקה
    08/11/2012

תאמת יש פה אנשים שגם ככה אין לי כבר על מה לדבר איתם, הם לא דומים לי בשום דבר שהשיגו בחייהם, והישגייהם העלובים לא מיתקרבים להישגי הנעלים, ולכן גם אם לא היו צוחקים עלי לא הייתי מחליפה איתם ולו מילה אחת גם. מפליא שהם לא מבינים את זה (חולי רוח) ולא מבינים עוד הרבה דברים כמו שהנוכחות שלהם באזור מגורי מפריעה לי עד שהגעתי למצב שהבאתי פה לאנשים עבריינים שיתנו להם זבאנג על הראש בבית שלהם, ממש בושה המקום הזה. אין לי מושג איך אני עדיין גרה פה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו