מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריזמה - שאלהשירלי10/11/2012
שלום, אני לוקחת פריזמה 20מג ביום כבר שבוע+זאפה 4מג (עקב חרדה חזקה, OCD ללא פעולות כפייתיות אבל מחשבות טורדניות וחרדה כפייתית) אני מודעת לכך ש SSRI עלול להגביר בתחילת הטיפול חרדות אבל שאלתי היא האם יכול להגביר גם מחשבות טורדניות? לא נוצר לי שום תסמין חדש אבל התחזקו המחשבות הטורדניות האם זה משהו צפוי כחלק מפעולותו של הכדור? בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלה
שירלי10/11/2012כשאומרת מחשבות טורדניות הכוונה היא (לדוגמה) מחשבות שאשתגע, מחשבות שיהיו לי הזיות או דברים כאלו (כולל בודקת את עצמי כל הזמן ומוודאת שאין, למרות שאין פוחדת מזה) ובכללית חרדה כפייתית שסובבת סביב הפחד להשתגע או לאבד שליטה. "חפירות" של הראש ופחד מעצמי וחוסר שקט. ובימים האחרונים זה התגבר אני תוהה אם זה תהליך טבעי כשמתחילים טיפול בפריזמה וחלק מתהליך מהתגברות החרדה בתחילת טיפול תרופתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריזמה - שאלה - תגובה
ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור11/11/2012שלום מורן,
עצמתם ותדירותם של המחשבות טורדניות עלולות להתגבר עם התחלת הטיפול בפריזמה כתוצאה מעליה ברמת החרדה הכללית. התופעה לא מצביעה על חוסר יעילות התרופה וצפויה לחלוף תוך שבוע - שבוע וחצי מתחילת הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דר
שירלי11/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם
שירלי11/11/2012ההתגברות בגדכ נמשכת שבוע - שבוע וחצי רק? ולאחר מכן אמורה לחול הטבה? נאמר לי שיקחו שבועות עד שתהייה הטבה, ואני דיי חוששת שעד אז צריכה לצפות לתופעות של החמרה בלבד.. או שבשלב מסויים עד להטבה ההחמרה פוסקת? מקווה ששאלתי ברורה מספיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה את השאלה אודה לתשובה.
שירלי12/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)