מוזמנים להגיב - בעד או נגד כדורים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוזמנים להגיב - בעד או נגד כדורים?
    GL
    11/11/2012

אני קורא כאן על יותר ויותר אנשים שמתלוננים על הכדורים ורציתי לדעת:

* האם הכדורים שיפרו לכם את המצב רוח ועזרו לכם לצאת מהדיכאון? הרגשתם "אנשים חדשים" עם הכדורים או שהרגשתם כאילו אתם בבית כלא נפשי שמצד אחד אין עצב אבל מצד שני קשה לשמוח?

* מה הסיבה שאתם נגד הכדורים? התופעות לוואי היו כל כך "קשות" עד שהם פגעו בתועלת של הכדורים?

* גם אנשים שבעד התרופות מוזמנים להגיב.

אשמח לתשובות מכמה שיותר אנשים. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מקפיץ לטובת אלה שלא ראו

GL
    11/11/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע לכדורים

אלון
    11/11/2012

אין שחור ולבן בנוגע לכדורים.
    לא צריך לפחד לקחת אותם, אין צורך להקשיב לשטויות של הסנטולוגים.
    יש אנשים שהכדורים שיפרו להם את החיים, לי הכדורים עזרו מאוד עם התקפי הפאניקה והדכאון.

הביקורת היחידה שלי היא הקלות בה רופאי משפחה מחלקים כדורים לאנשים. יש תמיד לעשות בירור מקיף לחולה (בדיקות דם וכדומה שיכולות להעיד על בעיות וחוסרים שפוגעים במערכת העצבים).

במקרה של דכאון או כל בעיה אחרת, אני ממליץ על כדורים. אבל גם לעבור טיפול פסיכולוגי במקביל. לי אישית לא היו תופעות לוואי רציניות. יש כאלה שיש להם. לפעמים שינוי בכדור פותר את זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו