שאלה דחופה של גבולית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה של גבולית
    אוסנת
    11/11/2012

מדוע ביטוח לאומי מתעלם מבעלי הפרעות אישיות גבולית כאילו זה מקרה קל לקח שניםעד שאיבחנו אותי קיבלתי רק שנה קיצבת נכות ולא קיבלתי עדיין פסיכUלוג טוב פרט לסטאגר בציבורי שלא עזר בכלל וכעת הקיצבה הופסקה למרותש אין שיוני במצבי הגשתי ערעור
    למרות שיש לי התקפי דיכאון בנוסף נדחייתי ע"י הוועדה הרפאית מה שעוד יותר קשה הוא שבמשך המון שנים חוסר יציבות תעסוקית חמורה עקב ההפרעה הזו פלוס דיכאון וליקויי למידה ואין משפחה בכלל לבד שתתמוך המון שנים נאבקת לבד מותשת בנס לא הגעתי לרחוב אני במצב כלכלי נפשי דיכאון שמתעצם האם אישפוז נפשי יעזור לקבל נכות קבועה ופסיכולוג מזורז דרך קופ"ח חינם אני בקשר עם הגורמיםהמטפלים כולל פסיכיאטר לוקחת תרופות אך יש אטימות במערכת אני חשה שאין לי כוח נפשי לטפל בתחזוקת בית ללא טיפול של מערכות שיקום אבל מכיוון שאני ניראית רגילה ויודעת לנהל שיחה לא רוצים לתת סיוע של דיור מוגן כל מי שאני מכירה יש לו קרוב משפחה שעוזר לי לפחות כלכלית לשרוד לי אין אף אחד רווקה בשנות השלושים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה של גבולית

הוספת תגובה

• שאלה דחופה של גבולית - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    12/11/2012

הפרעת אישיות גבולית , ספקטרום ממצבים קלים ועד קשים אשר מלווים בגלישות פסיכוטיות ואובדנות.
    בדר'כ יש מחלות נלוות מרובות ובהחלט יש מצבים המחייבים קיצבת נכות.מומלץ לפנות לרופא מטפל ולהגיש ערער ובקשה לשינוי ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו