מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה של גבוליתאוסנת11/11/2012
מדוע ביטוח לאומי מתעלם מבעלי הפרעות אישיות גבולית כאילו זה מקרה קל לקח שניםעד שאיבחנו אותי קיבלתי רק שנה קיצבת נכות ולא קיבלתי עדיין פסיכUלוג טוב פרט לסטאגר בציבורי שלא עזר בכלל וכעת הקיצבה הופסקה למרותש אין שיוני במצבי הגשתי ערעור
למרות שיש לי התקפי דיכאון בנוסף נדחייתי ע"י הוועדה הרפאית מה שעוד יותר קשה הוא שבמשך המון שנים חוסר יציבות תעסוקית חמורה עקב ההפרעה הזו פלוס דיכאון וליקויי למידה ואין משפחה בכלל לבד שתתמוך המון שנים נאבקת לבד מותשת בנס לא הגעתי לרחוב אני במצב כלכלי נפשי דיכאון שמתעצם האם אישפוז נפשי יעזור לקבל נכות קבועה ופסיכולוג מזורז דרך קופ"ח חינם אני בקשר עם הגורמיםהמטפלים כולל פסיכיאטר לוקחת תרופות אך יש אטימות במערכת אני חשה שאין לי כוח נפשי לטפל בתחזוקת בית ללא טיפול של מערכות שיקום אבל מכיוון שאני ניראית רגילה ויודעת לנהל שיחה לא רוצים לתת סיוע של דיור מוגן כל מי שאני מכירה יש לו קרוב משפחה שעוזר לי לפחות כלכלית לשרוד לי אין אף אחד רווקה בשנות השלושים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה של גבולית - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור12/11/2012הפרעת אישיות גבולית , ספקטרום ממצבים קלים ועד קשים אשר מלווים בגלישות פסיכוטיות ואובדנות.
בדר'כ יש מחלות נלוות מרובות ובהחלט יש מצבים המחייבים קיצבת נכות.מומלץ לפנות לרופא מטפל ולהגיש ערער ובקשה לשינוי ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)