מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי אשכים על לוסטרליובל12/11/2012
שלום , התחלתי לקחת לוסטרל . ההוראות של הרופא היו 7 ימים 50 מליגרם ואחכ לעבור ל100 . (פעמים ביום 50 ) לאחר 4 ימים הופיע אצלי כאב באשכים וגם שמתי לב שמתי לב כי בפיעלות מינית אני מתקשה להגיע לפורקן ( פחות מרגיש ומתאמץ יותר) . הכאב באשכים אינו חולף גם לאחר שופכה. האם תופעה זו היגונית ? והאם בכלל תופעת אלה יכולת לחלוף. האם כאבים כאלה קשורים לחרדות של תחלית טיפול ? סהכ אני מרגיש בסדר גמור , ואיני בחרדה מהטיפול, התחלתי לקחת את הכדור עקב קשיים שהיו לי בשנה האחרונה ורציתי לשפר את אכיות חיי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גג
שאלה14/11/2012ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי אשכים על לוסטרל - תגובה
ד''ר דבי פרס וינשטוק14/11/2012קודם כל צריך לישלול סיבה גופנית-לוסטראל יכול להשפיע על התיפקוד המיני אך לא אמור ליגרום לכאבים באשכים- לכן כדאי מאוד להיתיעץ קודם כל עם רופא המשפחה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי היה
אני22/11/2012היי אורי
לצערי פסיכאטרים לא מכירים את התופעה.
גם לי היה כאבי אשכים בטיפול עם ויפאקס 75 (לא היה קודם לטיפול), לטענת הפסיכיאטר הוא לא מכיר תופעה כזאת והפנה אותי לשלול דברים אחרים (שכמובן נשללו).
שמתי לב אצלי שהכאבים מתגברים כאשר יש יתר גזים במערכת העיכול.
היום עם ההסתגלות לכדור התופעה פחתה אך לפעמים באופן נדיר חוזר.
כמוך גם אני התקשתי בשפיכה, לא יודע כמה זמן אתה נוטל אך לאחר מס' חודשי טיפול עובר לחלוטין.
הרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)