מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדכאוןדיכאון4703/03/2008
אז הנה תמצית הסיפור שלי: אני בן 47 גיי משכיל נראה סביר חברותי וכד' אבל ממש לא מרוצה מכלום והאמת אני די בדיכאון.יום רודף יום עבודה בית עבודה בית וכד' בעבודה אני מתפקד נהדר ויש לי קשרי עבודה נהדרים עם כולם אבל לאן כל זה מוביל? לעו 15 שנים כאלה? האם על זה מדובר? או קי אז אין לי אובר אבל גם לחסוך אנני מצליח כי הבוס המניאק והקמצן לא מוכן (ובצעקות) אומר לי שלא יעלה את משכורתי למרות שעמיתים בדרגתי מרוויחים לפחות 10000 ש"ח יותר וזה כמובן משמעותי. אין לי מצב רוח ללכת לחדר כושר למרות שכמובן אני משלם כל חודש אני אוהב אנשים אבל מוצא שלהרבה אין לי סבלנות אני רוצה לסוע לחו"ל כי זה מעניין אותי אבל משום מה גם לאחר שעשיתי את כל הבירורים ומצאתי את מה שאני רוצה וכו' לא ממש בא לי ועובדה שטרם נרשמתי וטרם הזמנתי יש לי מספר מועט של חברים טובים אבל כמובן שהקשר אינו יום יומי כי הרי כולם עסוקים. לפעמים אני יוצא לבלות (בערך פעם בחודש).נורא נהנה יש לי סקס לפעמים שגם מהנה כזה כאילו אבל..................מה המשמעות של כל זה? זה הכל? הסבל הבדידות המאבקים היום יומיים בהכל
ממש נמאס לי לפעמים אני קם בבוקר ואומר לעצמי שדי . הנתי את הפרינציפ והוא ממש לא משהו וממש בא לי לגמור את הכל. אז נכון המצב בעצם לא רע ככ זה נכון הרי על מה יש לי להתלונן כשמסביב שומעים כאלה סיפורים קשים ונוראיים? ובכל זאת........זה ממש ממש לא זה במכל בחינה לא כסף,לא חיי חברה עשירים,לא הרבה סקס,לא הרבה כיף אלא מאבקים מחשבות טרדות וחוסר סיפוק ובגדול
הרי אם אגיד את כל זה ךפסיכיאטר ישר יאשפזו אותי בחשש שאתבד מחר (דווקא רעיון לא רע בעצם)
אז מה עושים????????.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר ערן ואדים הראל05/03/2008אין סיבה לראות בפסיכיאטר דבר מאיים שפועל בניגוד לרצון וטובת המטופל. הפנייה לפסיכיאטר מטרתה בהרבה מקרים לשפר את איכות החיים. ניתן בעזרת טיפול פסיכותראפי או בעזרת טיפול תרופתי לעזור במצבך.
בברכה,
דר' הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)