פבוקסיל ודיכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פבוקסיל ודיכאון
    מורן
    14/11/2012

שלום רב ,אני בן 33 סובל מזה 10 שנים מחרדות ומחשבות טורדניות
    5 שנים טופלתי בציפרמיל 40 מ"ג שהיה לי מעולה ולאחריו 5 שנים נוספות בציפרלקס 20 בעקבות חזרה של החרדות בחצי שנה האחרונה נכנסתי ללופ של החלפת כדורים שאני לא יוצא ממנו, תחילה סימבלתה 120 שעשתה לי דופק מואץ לאחר מכן חזרה לציפרמיל 40 ללא שיפור במשך חודש, חודש וחצי נוספים הייתי עם 40 פריזמה גם ללא שיפור לאחר מכן החלפה לאנפרניל 150 ששיפרה מאוד את המצב אך תופעות הלוואי שלה היו קשות ,עתה אני נוטל כשבועיים פבוקסיל כבר חמישה ימים אני נמצא במינון של 200 מ"ג +קסנקס XR 2 מ"ג לצערי יש חזרה של החרדות בתוספת של דיכאון שלא חוויתי בעבר (אינני אדם דיכאוני)
    האם יכולה להיות כזאת השפעה בתחילת הטיפול :קושי ואי חשק לקום בבוקר עצב רצון לבכות ואף מחשבות אובדניות למרות שאני לא מתכוון חלילה לעשות דבר לעצמי , בנוסף הייתי שמח לדעת כמה זמן לוקח לפבוקסיל להשפיע
    המון תודה
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פבוקסיל ודיכאון

הוספת תגובה

• פבוקסיל ודיכאון - תגובה

ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור
    15/11/2012

שלום מורן,
    לפבוקסיל, בדומה לנוגדי דיכאון אחרים מקבוצת SSRI, לוקח כ-4-6 עד שניתן להרגיש את השפעתם. בשבוע-שבועיים הראשונים, יתכנו תופעות לוואי שונות שעלולות להתפרש כהחמרה במצב הנפשי (כפי שתיארת בהודעה שלך), כשלמעשה לא מדובר בהחמרה אמיתית. בשלב זה של הטיפול הייתי ממליצה להיעזר בסבלנות ובכדורי הרגעה אם יש צורך בכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו