וולבוטרין וובאן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וולבוטרין וובאן
    דוד
    14/11/2012

שלום
    אני סובל כבר כמה חודשים וסחרחורות וטישטוש בעינים וחולשה ,
    הייתי אצל רופא שאמר לי שזה חרדות ודיכאון.
    הרופא נתנה לי וואבן פעמים ביום ,
    את הוואבן לקחתי פעם בה רק שממש היתי צריך את זה.
    אחרי חודש הלכתי לפסיכאטר והוא רשמם לי כדורים בשם וולבוטרין
    הוא אמר לי לקחת כדור של 150 פעם ביום לשמונה ימים ואחרי זה לקחת 300 התחלתי לקחת את הכדורים ללא תופעות לוואי אחרי שבוע התחיל להתגבר לי החרדות ,השאלה האם זה אמור להיות כך ? בהתחלה לא הרגשתי כלום עכשיו יש לי כל מיני חרדות וחולשה
    וכו .
    האם להתחיל לקח את הוואבן קבוע עד שזה עובר? האם לתת לגוף שלי עוד כמה ימים להתרגל לוולבוטריים 150 או לעלות ל300
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וולבוטרין וובאן

הוספת תגובה

• וולבוטרין וובאן - תגובה

ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור
    15/11/2012

שלום דוד,
    מאוד חשוב שתעדכן את הרופא המטפל שלך בנוגע לשינויים שאתה חש, זאת מאחר והוא מכיר את המצב שלך טוב יותר והמלצויות יהיו יותר מותאמות למצב מאלו שניתן לקבל במסגרת הפורום.
    באופן כללי, לא סביר שתופעות לוואי יתחילו רק כעבור שבוע מתחילת הטיפול. ואבן היא תרופת הרגעה שמשפיעה מהר ויכולה להקל על התסמינים. מומלץ להשתמש בה רק במקרים בהם יש קושי להתגבר על החרדה שגורמת למצוקה ופוגעת בתפקוד. במדיה ומדובר בחרדה נסבלת ולא קשה, מומלץ להימנע מואבן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וולבוטרין וואבן

דוד
    15/11/2012

האם כדור אחד ביום של וואבן עד שהוולבוטירין יתחיל חעבוד זה סביר? או שזה יותר מידי
    רופאת משפחה שלי אמרה לי שאפשר 2 כדורים ביום לחודש אבל השאלה אם אני לא יתמכר ?
    התור הבא שיש לפסיכאטרית שלי זה רק עוד חודש וחצי אז אין לי כולך איך לשאול אותה מה לעושת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו