הפרעות נפשיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות נפשיות
    חן
    16/11/2012

היי..
    יש לי בן דוד בשנות ה20 לחייו שאפשר להגיד שהוא מאוד חכם. (כיתת מחוננים וכו..)
    הוא סיים לפני שנה צבא קרבי, חשוב לי לציין שאין בעיות בבית זאת משפחה מאוד מאוחדת, אוהבת והוא עצמו בן אדם טוב, חייכן ומאושר..
    לפני שלושה ימים הוא אמר לאבא שלו שהוא מרגיש שמשהו לא בסדר איתו ושהוא רוצה עזרה רפואית.
    שוב צריכה לציין שלא שמנו לב לשום דבר עד שהוא אמר ואחרי שהוא סיפר פתאום כאילו הוא הרגיש חופשי "להיות ככה" אני אפילו לא יודעת איך לקרוא לזה.
    אני מכירה בן אדם רציני שיודע לנהל שיחות אבל גם לצחוק שצריך ואתמול שראיתי אותו הייתי בשוק טוטאלי!
    אותו בן אדם התחיל לדלג, להתנדנד על הכיסא במהירות, להקריא את התרגום של הסרט מהר מאוד והדבר הכי מוזר זה שיש לו אחיין בן 10 שסובל מהפרעות קשב וריכוז שבדרך כלל הוא אומר לו תמיד להירגע והוא פושט נשכב על הריצפה ושיחק איתו כאילו הוא ילד קטן.
    אני לא יודעת מה קרה לו הוא כמובן הלך לפסיכיאטר ונתנו לו כדורים שהוא לוקח כל ערב.. אבל הכי חשוב לי זה לדעת אם זה משהו שיכול להעלם בדיוק במהירות שהוא בא כי זה ממש לא אותו בן אדם!?

תודה מראש !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות נפשיות

הוספת תגובה

• הפרעות נפשיות - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    19/11/2012

המידע שנתת הוא חלקי בלבד, יש קושי לענות באופן מקצועי.
    זה יכול להיות אפיזודה שחולפת אך יכול מנגד להיות התחלת תהליך ממושך.
    בדר'כ הבדיקה על ציר הזמן.
    כמובן שיש לשלול בעיות גופניות ראשית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו