גמילה מואיפקס XR75

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מואיפקס XR75
    מיקה
    20/11/2012

אחרי 3 שנות שימוש, אני מאד רוצה להגמל (בהדרגה, כמובן...) מויאפקס XR75, נראה לי שאני כבר יכולה בלעדיו.
    באחד הפורומים רופאה אמרה לי שניתן, רק לתקופת גמילה, לחצות את הכדור ולהמשיך כך כחודש ואחר כך להפסיק לגמרי.
    אשמח מאד לשמוע את דעתך וגם לדעת מה תופעות הלוואי הצפויות. אגב, בעלון של הכדור כתוב שאסור לחצות אותו ולכן אני מעדיפה לבדוק בעוד מקום. אני כמובן מעדיפה דרך זו מאשר לעבור עכשיו לכדור רגיל של 37.5 (שמחייב הליכה לרופא, מרשם, בית מרקחת וכו').
    תודה מראש!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מואיפקס XR75

הוספת תגובה

• גמילה מואיפקס XR75 - תגובה

ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור
    21/11/2012

שלום רב,
    קודם כל, מאחר והמינון של 75 מ"ג בפני עצמו הוא מינון נמוך, לא צפויות תופעות גמילה עם הפסקתו. מדובר בתכשיר עם שחרור מושהה כך שהפינוי שלו מהגוף מתרחש בתהליך איטי שאומר למנוע תופעות לא רצויות. אם חוצים את הכדור, מבטלים את התכונה של שחרור מושהה והופכים אותו לכדור רגיל של 37.5 מ"ג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ובקשת הבהרה קטנה...

מיקה
    25/11/2012

שוב תודה על התשובה.
    הצעתך הינה לחצות את הכדור ולקחת למשך חודש 37.5 מ"ג או לקחת פעמיים ביום מינון של 37.5 ולחאר מכן לרדת לחצי כדור ביום?
    המון תודות!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ובקשת הבהרה קטנה... - תגובה

ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור
    25/11/2012

שלום רב,
    כפי שציינתי, עם הפסקת Viepax XR במינון של 75 מ"ג, הסיכוי לתופעות גמילה הוא נמוך, כך שאין צורך בנטילת המינון של 37.5 מ"ג, אלא אם הומלץ לך ע"י הרופא המטפל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו