מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזרה לעבודהגבי20/11/2012
חזרתי לעבודה אחרי הפוגה של 3 שבועות ויומים ראשונים היו בסדר קשה לי להסביר את זה אז אני ינסה , אחרכך ביום השלישי התחלתי לחשוב " מה אכפת לי " מה איכפת לי מזה או מזה ( כל דבר ) והריכוז שלי "הלך " . בים השלישי הרגשתי שמה שאני עושה זה בדיוק כמו ביום הקודם וזה גרם לי טירדה . וביום הרביעי עשו סרט בעבודה הרגשתי בסדר עם זה , וככה זה הלך .
אחרי היום השלישי הגעתי למסקנה שאני לא בנוי לעבודה !!!!
ועדיף לי שיקום , אבל אחרי שיחות עם ההורים שלי לא הגעתי להבנה שהמצב הזה עדיף על שיקום .( אני נותן שירות בעבודה ) .
אני שוקל מה להגיד לפסיכאטר אם להגיד לו שאני לא בנוי לעבודה , אם כל הזמן אני חושב על ארוע ספציפי שהיה בעבודה , אני לפני שאני עושה משהו אני כאילו מנסה להתאים את עצמי לנסיבות ומכסה על ההרגשה הפנימית שלי בכך שאני מסכים עם כל דבר .
זה מזכיר לי את השנה וחצי הקודמות שעבדתי שם וכל הזמן אני מעלה זכרונות\משווה וזה לא עושה לי טוב .
נ.ב באותו שבוע שהתחלתי לעבוד התחלתי טיפול באסטו .
בבקשה תיעצו לי כי אני לא יכול לסבול ככה כבר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה לעבודה - תגובה
ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור21/11/2012שלום גבי,
התקופה הראשונה בעבודה היא תקופת הסתגלות שבמהלכה באופן טבעי עלולות לעלות ספקות והרהורים שלפעמים אף מלווים בתחושת מצוקה וייאוש. מדובר בתהליך שחלק גדול מהאנשים עוברים כשמגיעים למקום חדש או חוזרים לעבודה אחרי הפסקה. אני ממליצה לא למהר לקבל החלטות בשלב זה אלא לתת לזמן לעבור ולאפשר לעצמך להסתגל למצב החדש. כמו כן, חשוב מאוד להבדק בתקופה זו ע"י פסיכיאטר כדי להעריך את מצבך ולשקול שינויים בטיפול במידת הצורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)