חזרה לעבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה לעבודה
    גבי
    20/11/2012

חזרתי לעבודה אחרי הפוגה של 3 שבועות ויומים ראשונים היו בסדר קשה לי להסביר את זה אז אני ינסה , אחרכך ביום השלישי התחלתי לחשוב " מה אכפת לי " מה איכפת לי מזה או מזה ( כל דבר ) והריכוז שלי "הלך " . בים השלישי הרגשתי שמה שאני עושה זה בדיוק כמו ביום הקודם וזה גרם לי טירדה . וביום הרביעי עשו סרט בעבודה הרגשתי בסדר עם זה , וככה זה הלך .
    אחרי היום השלישי הגעתי למסקנה שאני לא בנוי לעבודה !!!!
    ועדיף לי שיקום , אבל אחרי שיחות עם ההורים שלי לא הגעתי להבנה שהמצב הזה עדיף על שיקום .( אני נותן שירות בעבודה ) .
    אני שוקל מה להגיד לפסיכאטר אם להגיד לו שאני לא בנוי לעבודה , אם כל הזמן אני חושב על ארוע ספציפי שהיה בעבודה , אני לפני שאני עושה משהו אני כאילו מנסה להתאים את עצמי לנסיבות ומכסה על ההרגשה הפנימית שלי בכך שאני מסכים עם כל דבר .
    זה מזכיר לי את השנה וחצי הקודמות שעבדתי שם וכל הזמן אני מעלה זכרונות\משווה וזה לא עושה לי טוב .
    נ.ב באותו שבוע שהתחלתי לעבוד התחלתי טיפול באסטו .
    בבקשה תיעצו לי כי אני לא יכול לסבול ככה כבר
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרה לעבודה

הוספת תגובה

• חזרה לעבודה - תגובה

ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור
    21/11/2012

שלום גבי,
    התקופה הראשונה בעבודה היא תקופת הסתגלות שבמהלכה באופן טבעי עלולות לעלות ספקות והרהורים שלפעמים אף מלווים בתחושת מצוקה וייאוש. מדובר בתהליך שחלק גדול מהאנשים עוברים כשמגיעים למקום חדש או חוזרים לעבודה אחרי הפסקה. אני ממליצה לא למהר לקבל החלטות בשלב זה אלא לתת לזמן לעבור ולאפשר לעצמך להסתגל למצב החדש. כמו כן, חשוב מאוד להבדק בתקופה זו ע"י פסיכיאטר כדי להעריך את מצבך ולשקול שינויים בטיפול במידת הצורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו