התייעצות לפני לקיחת תרופה : פרוזאק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות לפני לקיחת תרופה : פרוזאק
    בן 26
    04/03/2008

שלום רב לך ד"ר עופר שמגר הנכבד

כפי שציינתי בעבר הפסיכיאטר שלי המליץ לי לקחת בנוסף ל 1 מיליגרם של ריספרדל את התרופה פרוזאק עקב סבל ממחשבות טורדניות, כמו כן לוקח לי מעל שעה וחצי להתקלח מאחר ואני מרגיש צורך לנקות כל חלק בגופי ביסודיות ומה שהכי " מעייף " אותי זה למשל שאני שוטף ידיים עם סבון אז לוקח לי זמן רב יחסית כי אני חושב שיש לי עוד סבון על היד ( אני יודע שאין סבון כבר... ) אז אני מניח את היד זמן רב מתחת למים עד שזה נהיה בסדר ויש לי " הרגשה נוחה " ואני כבר לא חושב שיש עוד סבון בידיים.
    יש לציין אם אני לא אשאיר את היד מתחת למים עד לקבלת " הרגשה נוחה " ואני אתעלם מה"בעיה" אז אני ארגיש שמשהו מפריע לי ואני לא אהיה " עצמי" ופשוט אני אסבול מכך. ***** זאת היתה רק דוגמא ויש עוד לי עוד הרבה מחשבות טורדניות בהרבה נושאים שהם לפעמים גורמים לי להיות " לא עצמי " עד שאני מצליח " לסדר לעצמי את הראש " ופותר את זה איכשהו.*****

שאלות :

1. האם פרוזאק יעזור לי להתגבר על המחשבות הטורדניות ויעזור לי לשמור על ה "עצמי " שלי ?

2. האם כדי לי לקחת את הכדור הזה, אני אתחיל לעבוד עוד מעט וחושב שבעקבות כך המצב שלי ישתפר האם כדי לחכות שהמצב ישתפר טבעית ובינתיים לסבול או שפשוט לקחת את הכדור ?

3. האם אפשר לנהוג תחת השפעת פרוזאק ? ( אני מדבר על מנה של חצי קפסולה, אני אמור לשפוך קפסולה שלמה לתוך כוס מים ולשתות חצי כוס וביום למחרת את החצי השני )

4. מהם תופעות הלוואי של פרוזק ?

בתודה ירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בטעות רשמתי ד"ר עופר שמגר

בן 26
    04/03/2008

התבלבלתי, זאת היתה טעות. אני פונה אליכם, ( ולא אל ד"ר עופר שמגר ) אל כל רופאי האתר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיץ

בן 26
    05/03/2008

הקפצה כדי לקבל תשובה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר ערן ואדים הראל
    06/03/2008

פרוזק יכולה מאוד לעזור לך ולכן אני ממליץ לך כן לקחת את התרופה.

בהצלחה,
    דר' הראל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל הכדור לא מרפא -

בן 26
    06/03/2008

האם יש לי טעם בכלל לקחת את הכדור כי הוא לא מרפא אותי הוא רק מקל על התסמינים וכו אז מתי שאני אפסיק איתו הכל יחזור וזה אומר שלא אוכל להפסיק איתו... מה לעשות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקפצה

בן 26
    11/03/2008

הקפצה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו