מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצות לפני לקיחת תרופה : פרוזאקבן 2604/03/2008
שלום רב לך ד"ר עופר שמגר הנכבד
כפי שציינתי בעבר הפסיכיאטר שלי המליץ לי לקחת בנוסף ל 1 מיליגרם של ריספרדל את התרופה פרוזאק עקב סבל ממחשבות טורדניות, כמו כן לוקח לי מעל שעה וחצי להתקלח מאחר ואני מרגיש צורך לנקות כל חלק בגופי ביסודיות ומה שהכי " מעייף " אותי זה למשל שאני שוטף ידיים עם סבון אז לוקח לי זמן רב יחסית כי אני חושב שיש לי עוד סבון על היד ( אני יודע שאין סבון כבר... ) אז אני מניח את היד זמן רב מתחת למים עד שזה נהיה בסדר ויש לי " הרגשה נוחה " ואני כבר לא חושב שיש עוד סבון בידיים.
יש לציין אם אני לא אשאיר את היד מתחת למים עד לקבלת " הרגשה נוחה " ואני אתעלם מה"בעיה" אז אני ארגיש שמשהו מפריע לי ואני לא אהיה " עצמי" ופשוט אני אסבול מכך. ***** זאת היתה רק דוגמא ויש עוד לי עוד הרבה מחשבות טורדניות בהרבה נושאים שהם לפעמים גורמים לי להיות " לא עצמי " עד שאני מצליח " לסדר לעצמי את הראש " ופותר את זה איכשהו.*****
שאלות :
1. האם פרוזאק יעזור לי להתגבר על המחשבות הטורדניות ויעזור לי לשמור על ה "עצמי " שלי ?
2. האם כדי לי לקחת את הכדור הזה, אני אתחיל לעבוד עוד מעט וחושב שבעקבות כך המצב שלי ישתפר האם כדי לחכות שהמצב ישתפר טבעית ובינתיים לסבול או שפשוט לקחת את הכדור ?
3. האם אפשר לנהוג תחת השפעת פרוזאק ? ( אני מדבר על מנה של חצי קפסולה, אני אמור לשפוך קפסולה שלמה לתוך כוס מים ולשתות חצי כוס וביום למחרת את החצי השני )
4. מהם תופעות הלוואי של פרוזק ?
בתודה ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטעות רשמתי ד"ר עופר שמגר
בן 2604/03/2008התבלבלתי, זאת היתה טעות. אני פונה אליכם, ( ולא אל ד"ר עופר שמגר ) אל כל רופאי האתר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ
בן 2605/03/2008הקפצה כדי לקבל תשובה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר ערן ואדים הראל06/03/2008פרוזק יכולה מאוד לעזור לך ולכן אני ממליץ לך כן לקחת את התרופה.
בהצלחה,
דר' הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל הכדור לא מרפא -
בן 2606/03/2008האם יש לי טעם בכלל לקחת את הכדור כי הוא לא מרפא אותי הוא רק מקל על התסמינים וכו אז מתי שאני אפסיק איתו הכל יחזור וזה אומר שלא אוכל להפסיק איתו... מה לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקפצה
בן 2611/03/2008הקפצה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)