מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציפרלקסהדר21/11/2012
שלום וברכה,
עברתי לפני כחצי שנה ניתוח לקיצור קיבה. (שרוול)- ירדתי יותר מחצי המשקל העודף שלי.
יש לציין כי לאחרונה חזרו אליי בולמוסי אכילה (דברי מתיקה לא אוכל איכותי כמו חלבונים)- אמנם בכמות קטנה יותר מלפני הניתוח.
כיום אני מטופלת אצל פסיכולוגית קוגניטיבית התנהגותית והיא שאלה אותי האם אהיה מוכנה
להיות מטופלת בציפרלקס/ אסטו בכדי לטפל בבולמוסים. הבנתי מדבריה שהכדור לא ממכר, לא משמין כלל ואפילו עוזר לטפל בבולמוסי אכילה.
כשחקרתי מעט על הכדורים הבנתי שהם גרמו להרבה אנשים השמנה בדרגות שונות- וזוהי החרדה העיקרית והמרכזית שלי- שלא להגיע למשקל היעד שלי ולהשמין חזרה.
השאלה שלי היא האם יש כדור דומה שלא גורם להשמנה כלל?? אין לי בעיה להתמודד עם כל תופעות הלוואי האחרות פרט להשמנה.
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפרלקס - תגובה
ד``ר יעקב חרמון21/11/2012שלום לך הדר
יש צורך לפתור את המנגנון שגורם לך התקפי אכילה!
ברגע שהמנגנון ינוטרל ישנה אפשרות לירידה באכילה הבולמוסית ומכאן לירידה במשקל בלי קשר להשפעה הזעירה של התרופה..
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר חרמון שלום רב
הדר21/11/2012אני מודעת לכך שיש צורך לנטרל את המנגנון החשיבתי,
ולכן אני מטופלת אצל פסיכולוגית קוגניטיבית התנהגותית. היא זו שהמליצה לי לקחת את הציפרלקס בשביל להתחיל טיפול כמו שצריך בחרדה ודיכאונות ואמרה שהיא ממליצה לי לקחת את הכדור ל-3 חודשים ואחר כך להפסיק.
האם זה נכון לעשות כך? והאם יש כדור שלא משמין ועוזר "לנטרל" בולמוסי אכילה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר חרמון שלום רב - תגובה
ד``ר יעקב חרמון22/11/2012הדר
הכדור שהציעו לך הינו מצוין ופועל היטב הוא גם יאםשר פסיכוטרפיה טובה יותר..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)