ציפרלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרלקס
    הדר
    21/11/2012

שלום וברכה,

עברתי לפני כחצי שנה ניתוח לקיצור קיבה. (שרוול)- ירדתי יותר מחצי המשקל העודף שלי.
    יש לציין כי לאחרונה חזרו אליי בולמוסי אכילה (דברי מתיקה לא אוכל איכותי כמו חלבונים)- אמנם בכמות קטנה יותר מלפני הניתוח.

כיום אני מטופלת אצל פסיכולוגית קוגניטיבית התנהגותית והיא שאלה אותי האם אהיה מוכנה
    להיות מטופלת בציפרלקס/ אסטו בכדי לטפל בבולמוסים. הבנתי מדבריה שהכדור לא ממכר, לא משמין כלל ואפילו עוזר לטפל בבולמוסי אכילה.

כשחקרתי מעט על הכדורים הבנתי שהם גרמו להרבה אנשים השמנה בדרגות שונות- וזוהי החרדה העיקרית והמרכזית שלי- שלא להגיע למשקל היעד שלי ולהשמין חזרה.

השאלה שלי היא האם יש כדור דומה שלא גורם להשמנה כלל?? אין לי בעיה להתמודד עם כל תופעות הלוואי האחרות פרט להשמנה.

תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרלקס

הוספת תגובה

• ציפרלקס - תגובה

ד``ר יעקב חרמון
    21/11/2012

שלום לך הדר
    יש צורך לפתור את המנגנון שגורם לך התקפי אכילה!
    ברגע שהמנגנון ינוטרל ישנה אפשרות לירידה באכילה הבולמוסית ומכאן לירידה במשקל בלי קשר להשפעה הזעירה של התרופה..
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר חרמון שלום רב

הדר
    21/11/2012

אני מודעת לכך שיש צורך לנטרל את המנגנון החשיבתי,
    ולכן אני מטופלת אצל פסיכולוגית קוגניטיבית התנהגותית. היא זו שהמליצה לי לקחת את הציפרלקס בשביל להתחיל טיפול כמו שצריך בחרדה ודיכאונות ואמרה שהיא ממליצה לי לקחת את הכדור ל-3 חודשים ואחר כך להפסיק.

האם זה נכון לעשות כך? והאם יש כדור שלא משמין ועוזר "לנטרל" בולמוסי אכילה?

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר חרמון שלום רב - תגובה

ד``ר יעקב חרמון
    22/11/2012

הדר
    הכדור שהציעו לך הינו מצוין ופועל היטב הוא גם יאםשר פסיכוטרפיה טובה יותר..
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו