מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלפת כדוריםבודהה 7722/11/2012
היי בוקר טוב , אני מטופלת אצל פסיכולוג כבר שנה וחצי יש לי עליות וירידות במצב הרוח מדי פעם אני נכנסת לדכאון קל ולא יכולה לקום מהמיטה. לפני חצי שנה התחלתי לקחת אסטו 10 מ"ג לא עזר ואז לקחתי אסטו 20 מ"ג הכדור עשה אותי יותר מדי במצב רוח טוב ולא הפרדתי בין טוב לרע. החליפו לי את האסטו לוולנה 75 מ"ג והיתה נפילה נפשית אז אמרו לי לקחת וולנה 150 מ"ג אני מרגישה ירודה ואין לי מצב רוח אני כל הזמן עיפה וכמו זומבי מתפקדת אבל לא מאושרת.
כמו כן יש לי חסימה גדולה בללכת לפסיאטר ואת הכדורים נתנה לי רופאה המשפחה שכמובן התיעצה עם פסיאטר והמטפלת שלי.
שאלתי היא איזה כדורים אתם ממליצים לי לקחת במקום וולנה ?
אני לא מאושרת ולא טוב לי המטפלת שלי אומרת לי כל הזמן שחבל שרע לי כי כדור מתאים יכול לעזור לי להרגיש הרבה יותר טוב
המשך יום ניפלא
בודהה 77* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת כדורים - תגובה
ד''ר דבי פרס וינשטוק23/11/2012שלום לך
אני בהחלט מסכימה עם המטפלת שלך שכדור מתאים יכול לשפר מאוד מאוד את מצבך- קשה כעת על פי המידע שאת מוסרת דעת מה בידיוק הבעיה עם כל תרופה ותרופה- יש עוד סמפטומים שיש צורך לברר- הכי טוב-לדעתי- זה שבכל זאת תארזי כוחות וכן תגיעי לפסיכיאטרית שלך כי היא הכתובת הכי טובה כדי לפתור את הבעיה שלך.
הרבה בריאות !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)