מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציפרלקס 10 מ"ג עקב חרדות והתקפי פאניקהמדוכא24/11/2012
שלום לך,
התחלתי לפני כ-5 חודשים בערך טיפול ב-10 מ"ג ציפרלקס עקב חרדות והתקפי פאניקה ודיכאון קל, אפשר לומר שהכדור די טיפל בסימפטומים של החרדה והוא הקהה את החרדות וגרם לי למן אפתיה ואדישות לדברים אך יחד עם זאת גרם לי לכמה תופעות לוואי בעייתיות כגון: עייפות קשה, קושי להתעורר בבוקר, פגיעה בזיכרון, טשטוש, ירידה בחשק המיני, זקפה חלשה ואף לפעמים מיעוט שפיכת זרע.ניסיתי לקחת אותה גם בערב וגם בבוקר ללא שינוי במצב כמעט.
ניסיתי בהתחלה לרדת ל-5 מ"ג, התופעות לוואי ירדו מאוד אך התחלתי להרגיש פתאום שוב לחץ בחזה וחרדות אז חזרתי, ניסיתי יום 10 מ"ג יום 5 מ"ג, לאחר כמה שבועות לא חזרו החרדות אך הרגשתי פחות בטוח בעצמי וקצת יותר חרד, האם שווה לנסות אולי יומיים 10 מ"ג יום 5 מ"ג, אני באמת מנסה להגיע לנוסחה בה אוכל להיות במינימום תופעות לוואי ומקסימום יעילות של התרופה, האם יש תרופה אחרת שיכולה לפתור את התופעות לוואי הללו או תרופה אחרת שמומלצת למצב שלי ללא התופעות לוואי שאני חווה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפרלקס 10 מ"ג - תגובה
ד``ר יעקב חרמון24/11/2012שלום לך
בהחלט יש תרופה אחרת..אפילו יותר מאחת..
שיטת ה׳עשה זאת בעצמך׳ אינה מומלצת כלל ועיקר..
גש לפסיכיאטר שיודע היטב לאזן אותך..
למה לך לנסות על עצמך?
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתופעות הלוואי
שחר24/11/2012היי אני נוטל את התרופה במינון של 20 מ"ג. התופעות אכן קיימות אצל הרבה אנשים שנוטלים ציפרלקס. אני מצאתי שיטה להתגבר על תופעות הלוואי, אך הן קשות לביצוע. אם תצליח תרגיש טוב:
1.בבוקר אני מתאמן 40 דקות מול ערוץ הספור אצל גלעד יענקלביץ-זה ספורט כללי שמשלב מתיכות שיחרור, קצת איגרוף, סרצ' וכו'.
2.נמנע לחלוטין מקוקה קולה ונס קפה-כדי להמנע מתופעות הלוואי
3.שותה נענע ומרווה פעם ביום-נותנים מרץ ומוטיבציה
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)